banner268

Doğu ligi tenis müsabakaları Batman'da yapılacak

Batman Belediyesi ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü ortaklığında gerçekleşecek turnuvaya 23 ilden yaklaşık 250 sporcu müsabakalar boyunca kıyasıya bir mücadele sergileyecek. TPAO yerleşkesinde bulunan tenis kortlarında sosyal mesafe ve hijyen kuralların en üst seviyede uygulanacağı turnuvada 1955 Batman Belediye Spor Kulübü ve İl Gençlikspor Kulübü sporcuları ilimizi temsil edecek. Müsabakalarda tenis federasyonu tarafından bir başhakem olmak üzere 5 hakem turnuva boyunca görev alacaktır.

Turnuvada,  Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinden; Ağrı, Ardahan, Bingöl, Bitlis, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Hakkari, Iğdır, Kars, Malatya, Muş, Tunceli, Van, Adıyaman, Batman, Diyarbakır, Gaziantep, Kilis, Mardin, Siirt, Şanlıurfa, Şırnak illerine ait  takımlar yer alacak.

Anahtar Kelimeler:
TenisBatman
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269