banner268

Birecik semt sahalarına kavuşuyor

Birecik Kaymakamlığı tarafından koordine edilen, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından da desteklenen ve Birecik’te 11 mahalleye yapılması hedeflenen semt sahaları projesi Birecik Belediye Başkanlığı tarafından yürütülüyor. “Semt Sahaları Projesi” kapsamında yapılacak olan 11 mahalle belirlenmiş olup Birecik Belediye Başkanlığınca ihale aşamasına geçirildi.
Birecik’te semt sahaları projesinin hayata geçirilmesi ile Birecikli gençlerin spor yapabilecekleri nitelikli sahalara daha kolay ulaşabilmeleri, daha sağlıklı ve daha sosyal bir yaşam biçimine kavuşmaları hedefleniyor. Semt sahaları projesinin hayata geçirilmesinde Başta Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Birecik Belediye Başkanlığı olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür eden Birecik Kaymakamı Kadir Perçi, “Gençleri spora yönlendirerek kötü alışkanlıklardan uzak tutabiliriz. Bu amaçla ilçemiz sınırları içerisinde gençlerimizin spor yapabilecekleri alanları çoğaltıyoruz” dedi. 
Gençlerimiz ve tüm vatandaşlarımız için hayırlı olması dileklerinde bulundu.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaBirecik
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17