banner268

Başkan Beyazgül, ‘’Geleceğimizin teminatı olan gençlerimize iyi bir gelecek bırakmak için daha yeşil alanlar oluşturuyoruz"

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, gençlerin sportif aktivitelere katılımlarını sağlamak amacıyla tesis sayısını her geçen gün arttırıyor. Büyükşehir Belediyesi gençler için Osmanlı Mahallesinde yeni bir halı saha daha yaptı. Halı sahanın tamamlanmasıyla birlikte mahallenin gençleri sahada top koşturdu.

20.6 ortalamasıyla Türkiye’nin en genç nüfusa sahip Şanlıurfa’da gençlere pozitif ayrıcalık sunan Büyükşehir Belediyesi kent merkezi ve ilçelerde spor tesisi sayısını her geçen gün daha arttırıyor. Büyükşehir Belediyesi kente kazandırdığı spor tesisleriyle gençlerin sporla buluşmasını sağlıyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Afet ve Göç Hizmetleri Daire Başkanlığı ile Bünyan Derneği UEFA FOUNDATİON’nun desteklediği proje kapsamında Osmanlı Mahallesine yeni bir halı saha kazandırıldı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile Bünyan Derneği UEFA FOUNDATİON hayata geçirdiği halı saha mahallenin gençleri tarafından sevinçle karşılandı. Halı sahaya kavuşan mahallenin gençleri sahada top sektirip çift kale maç yapmanın sevincini yaşadılar.

Şanlıurfalı gençler için çeşitli branşlarda spor okulları, halı saha ve gençlik merkezleri oluşturduklarını anlatan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Bünyan Derneği UEFA FOUNDATİON temsilcilerine teşekkür etti. Gençlere daha iyi bir gelecek bırakmak için yoğun çaba harcadıklarını ifade eden Başkan Beyazgül, ‘’Yarınlarımızı gençlere bırakıyoruz. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimize iyi bir gelecek bırakmak için daha yeşil alanlar oluşturuyoruz. Futbol okullarımızda çok başarılı sporcuların yetişeceğine inanıyorum’’ ifadelerine yer verdi.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaBüyükşehir
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17