banner262

BAŞKAN BAYDİLLİ'DEN GELECEĞİN SPORCULARINA ZİYARET

Karaköprü Belediyesinin çocukların sporla tanışması ve yeni milli sporcular yetişmesi için açtığı spor kursları devam ediyor. Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Spor İşleri Müdürlüğü’ne bağlı spor kurslarını ziyaret etti. Başkan Baydilli kurslarda eğitim gören çocuklarla buluşarak bir süre sohbet etti.

Atakent Mahallesindeki Çadır Spor Merkezindeki kurslarda çocuklarla buluşan Başkan Baydilli, boş zamanlarını kurslarda spor yaparak değerlendiren çocukları tebrik etti. Başkan Baydilli çocuklara sıkı çalışmaları ve en iyiyi hedeflemeleri halinde gelecekte önemli sporcular haline gelebileceklerini söylerken, bu yolda kendilerine düşen her şeyi yapmaya hazır olduklarını aktardı.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, çocukların ve gençleri spor yapmasına çok önem verdiklerini belirterek bu anlamda deneyimli antrenörlerle çeşitli kurslar açtıklarını dile getirdi.

Başkan Baydilli şunları kaydetti: “Gençlerimizin sporla büyümesi, spora aşina olması hem sağlık hem de gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak adına çok önemlidir. Biz de Atakent Çadır Spor Merkezimizde ve Doğukent Kompleksimizde 8-13 yaş arası çocuklarımızın sporla tanışması ve gelişmesi için çeşitli spor kursları açtık. Tekvando, Kick Boks, Basketbol, Voleybol, Masa Tenisi ve Jimnastik gibi kurslarımızla çocuklarımızın bir spor dalına aşina olmasını, belki de gelecekte olimpiyatlara katılacak milli sporcu olmasının temelini atıyoruz.

Okullar tatil olunca çocuklarımızın boş zamanlarını kurslarımızda değerlendirmelerini tavsiye ediyorum. Spor kurslarımız her iki merkezimizde inşallah artarak devam edecektir.”

Başkan Baydilli günün anısına spor kurslarındaki çocuklarla hatıra fotoğrafı çekinirken, Başkan Baydilli’ye ziyarette belediye meclis üyeleri eşlik ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17