banner268

Yılmaz,"24 Haziran Türkiye için bir milat"

Yerel yönetimlerinin temelinde ortak akıl olgusu ve istişarenin önemine değinen Başkan Yılmaz, Genç, yaşlı demeden herkesle bir araya gelmeye devam ederek, hizmetlere farklı açılardan görüşleri dinleme olanağı buluyor.

İlçenin farklı noktalarında bulunan esnafları gecenin geç saatlerine kadar ziyaret etmeyi sürdüren Başkan Yılmaz, ziyaretlerinde Belediyenin yaptığı çalışmaları vatandaşlara anlatarak, taleplerini alıyor.

Çarşıda esnaflara hayırlı işler dileyerek sohbet eden Başkan Yılmaz, aynı zamanda 24 Haziran seçimlerinin önemine de anlatarak; “24 Haziran tarihinde gerçekleşecek olan seçimlerin Türkiye için bir milat olduğunu ve bu doğrultuda kapı, kapı dolaşıp bu durumu vatandaşlarımıza anlatmamız gerekiyor, yaptığımız ziyaretler ve çalışmalarımız gösteriyor ki vatandaşlarımız huzur ortamının ve istikrar sürecinin devamı için Ak Partiyi adres gösteriyor.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17