banner268

Yıldız "Kırıkçı ve yeni yönetim kurulunu kutluyorum"

Yıldız sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Bugün gerçekleştirdiğimiz 7. olağan il kongremiz Şanlıurfamız ve ülkemize hayırlı olsun. Kongremiz sonrası il başkanı seçilen Abdurrahman Kırıkçı ve yeni yönetim kurulunu kutluyorum.

Teşkilat başkanı olarak başladığımız dava görevimize 2018 yılında il başkanı olarak devam ettik. İl başkanlığımız sürecinde Milletvekili ve yerel olmak üzere 2 seçim yaşadık. Önemli başarılar elde ettik.Şehrimizde hemşehrilerimizle daima biraraya geldik, hemhal olduk.

Bizler için davamıza hizmet etmek, makam veya mevkiye sahip olmaktan ibaret değildir. Bundan sonraki süreçte de daima partimin yanında olmaya devam edeceğim. Daima Cumhurbaşkanımız, Genel başkanımız Sn.Recep Tayyip Erdoğan'ın emrinde olmaya devam edeceğiz."dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17