banner268

Yiğit "kaos ortamı yaratılmak isteniyor"

Kırsalda yeterli çalışmanın olmadığını vurgulayan Başkan Adayı Halil YİĞİT sözlerine şöyle devam etti: bir yerel seçim var bir belediye başkanlığı ve meclis üyesi seçimi var bu gün genel baktığımız zaman sanki ülke savaşa girmiş gibi bir havaya sokulmaya çalışılıyor, Çok yanlış bir ortam bu durumdan muzdaripiz biz diyoruz ki belediye başkanının görev ve yetkileri bellidir ne yapacak bu adam gelip temizlik yapacak, kaldırım yapacak, yol yapacak, su ile ilgilenecek vs. yani belli başlı hizmet yapacak ama ülkede öyle bir kaos ortamı yaratılma isteniyor ki adeta iktidar partisi biz ülkenin sahibiyiz bizim haricimizde olan herkes hain biz bunu kabul etmiyoruz diyoruz ki Saadet Partisi bu ülkenin teminatıdır ve bugün değil elli senedir aynı şeyleri söylüyoruz ,ağır sanayi hamlesi olması lazım, milli ekonomi olması lazım diyoruz yerel kalkınma diyoruz bu gün Türkiye de hangi fabrikalar satılmadı hangi kurumlar satılmadı bu iktidar döneminde. Sata sata elde bişey kalmadı ve bu gün mevcut hükümet kala kala sebze satmaya başladı bu yol yanlış bir yol diyoruz. Belediyeler içinde böyle diyoruz belediyeler böyle yönetilmez şöyle dönüp eyyübiye belediyesine baktığımızda hizmet adı bir şey göremiyoruz.

Bütün kaynaklarımız heba edilmiş israf diz boyu biz bu duruma seyirci kalamayız.

Önümüzde bir seçim var bu neyin seçimi mevcut kadrodan memnun muyuz değil miyiz seçimi olacak

Bizde diyoruz ki şuan ki belediyeden memnun değiliz belediyecilik öyle yapılmaz belediyeciliği en iyi şekilde biz yapabiliriz diyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17