banner268

Yiğit "hedefe emin adımlarla ilerleyeceğiz"

Cemal KARKEÇİLİ şahsın tüm karakeçili aşiretinden teşekkür eden başkan adayı Halil yiğit misafirlere şöyle hitap etti: bu yerel seçim bir savaş değil bu bir hizmet yarışıdır, bu manada biz bize yapılan tüm saldırılara rağmen sükunetimizi muhafaza edeceğiz ve hedefe emin adımlarla ilerleyeceğiz.

İnşallah 31 martta Ş:Urfa da merkezde ve büyükşehirde saadet partisinin zaferiyle neticelenecek. Bu durumu hazmedemeyenler var bugüne kadar hizmet manasında bizlere hizmet etmeyenler, bizleri ötekileştirenler diyor ki biz bu koltuğu bırakmak istemiyoruz. Bizde diyoruz ki özelikle Eyyübiye için söylüyorum elhamdülillah kardeşlik bağımız çok kuvvetli hepimiz ya birbirimizin akrabasıyız, ya kirveyiz, ya komşuyuz birbirimizin taziyesine gidip geliyoruz, düğününe gidip geliyoruz şöyle bir caddeye inip baktığımızda hepimiz birbirimizi tanıyoruz aramızda hiçbir sorun yok ne güzel bir ortam ama bir eksiğimiz var, bir sorunumuz var nedir bu hizmet noktasında eksiklerimiz var bunu için biz hizmete talibiz koltuklar için değil makam mevki için değil bugüne kadar hizmet noktasında biz geri bırakıldık biz bu durumu kabul etmiyoruz diyoruz ve biz tecrübeliyiz bu konuda özelikle belediyecilik konusunda bu iş bizim işimiz diyoruz. Bugüne kadar yapmadınız üç dönemdir yapmıyorsunuz. Allahın izni ile Saadet partisinin kadroları iş başına geldiği andan itibaren herkes hizmetlerin nasıl geldiğini görecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17