banner268

Yiğit "Bu ülke hepimizin, hepimiz bu gemideyiz"

Mahallelinin sorularına tek tek cevap veren başkan adayı Halil YİĞİT hükümetin yolsuzlukları ,talanı ve israfı anlatamadığı için iftira politikası izlediğini ve milleti ayrıştırdığını söyledi. Başkan adayı Yiğit sözlerine şöyle devam etti: az önce abimiz bir soru sordu bu destekleme ne olacak bu gün devletin resmi sitesi var, destekleme bölümü var ÇKS’si olanlar orayı tıklasın baksın nedir durum diye aslında durum ortada ama seçime kadar bunu urfa da gizlemeye çalışıyorlar.

Urfada ziraat odası başkanı bunu açıkladı, Diyarbakır da ziraat odası başkanı bunu açıkladı, Kardeşim düştü ama gizleyecekler.

Vali ziraat odası başkanını arıyor sen bu açıklamayı geri çek yani şimdi baskı ile tahakküm ile gerçekler gizlenemez nereye kadar elbette yarın desteklemeler ödenecek, ödendiği zaman ortaya çıkacak ama ne yapacaklar seçimden sonrasına erteleyecekler, millet bu gerçeği bilmesin sanki öyle bir şey yokmuş gibi.

Ama bugün iktidar partisi ekonomik sıkıntıları ifade edemiyor. Getirdi,getirdi aracı uçurumun kenarına getirdi. Bu ülke hepimizin, hepimiz bu gemideyiz batarsak hepimiz batıyoruz. Bunu ifade edemiyor.

Mazot yedi lirayı bulmuş, gübre iki kattı olmuş zirai ilaç ha keza, tohum deseniz oda öyle kardeşim ne oluyor memleketimizde neden bu sıkıntıları çekiyoruz dememiz lazım bunun anlatamıyor.

Belediyelerde içinde olduğu durumu da anlatamıyor. Belediyelerimiz israf batağında yolsuzluk almış başını gidiyor bu konuda da bişey söyleyemiyor ha bugün saadet partisi seçimi kazanacak saadet partisini nasıl durdurabiliriz nasıl çamur atabiliriz yok saadet partisi teröristlerle beraber yok saadet partisi hain yav öyle bişey olabilirmi bu gün türkiyenin tüm belediye olan yerlerinde seçime giren tek parti bu gün AKP bazı ilerde seçime girmiyor ,İYİ PARTİ öyle MHP öyle CHP öyle HDP öyle bu bizim suçumuz mu?

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17