banner268

Yalan Twit'e Bir Tepki de Şanlıurfa'lı Hukukcu'dan

Av.Mehmet Torgut haber merkezimize gönderdiği açıklamada ;

Türkiye'nin hizmet sevdalısı bir bürokratı aynı zamanda Şanlıurfa'nın Bürokrasideki gururu olan SGK Başkanı Dr.Mehmet Selim Bağlı'ya karşı CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal'ın sırf algı yaratmak adına ortaya koyduğu bu tavrı bir hukukçu olarak kınıyor,Tanal'ın SGK Başkanı Bağlı üzerinden siyaset yapmasının başta ülkemize sonra Şanlıurfa ve Şanlıurfalılara karşı saygısızlık olarak görmekteyiz.

SGK Başkanı Mehmet Selim Bağlı'nın İstanbul'da SGK'ya bağlı kuruluşları ziyaret etmiştir.SGK Başkanı'nın İstanbul gibi bir metropol'de elbette SGK ile ilişkili özel kuruluşları ziyaret etmesi kadar doğal bir şey olamaz.

Ben bir hukukçu ve bir Şanlıurfa'lı olarak Av.Mahmut Tanal'ın bu yalan yanlış algı dolu Twit'ini kınıyor,hemşehrimiz Dr.Mehmet Selim Bağlı'ya yapılan bu linç girişimini esefle karşılıyorum" diyerek Tanal'ın siyaseti çirkefleştirdiğini vurguladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17