banner268

Tanal,Partim, "Mahmut Tanal git Şanlıurfa'da hamal ol" derse, hamal olurum.

CHP Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada;

Kıymetli Şanlıurfalı hemşerilerim, haklı olarak, “Mahmut Tanal, neden CHP’nin Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olmadı?” diye soruyorsunuz.

Kimileri ise art niyetli olarak, “Mahmut Tanal, Şanlıurfa’dan aday olmaktan korktu”, “Mahmut Tanal adaylıktan kaçtı” şeklinde konuşmalar yapıyor, paylaşımlarda bulunuyor.

Kıymetli hemşerilerim, en başından beri benim duruşum nettir. Hep şunu ifade ettim: Partim, "Mahmut Tanal git Şanlıurfa'da hamal ol" derse, hamal olurum. "Belediye çöpçüsü ol" derse, çöpçü olurum. Yani Partim hangi görevi uygun, layık görürse, itiraz etmeden gider o görevi en iyi şekilde yerine getiririm.

Ancak CHP Genel Merkezi’nce Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı konusunda Mahmut Tanal olarak benimle ilgili herhangi bir görevlendirme yapılmadı.

Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in, CHP Genel Merkezimizin, MKY Üyelerimizin ve Parti Meclisimizin aldığı karar doğrultusunda, CHP Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için yol arkadaşımız Mustafa Koyuncu’nun ismi belirlendi. Bize düşen, bu karara saygı duymaktır.

CHP Genel Merkezimizce açıklanan tüm belediye başkan adaylarımızın başarısı için çalışacağız, sahada olacağız.

Halihazırda CHP Şanlıurfa Milletvekiliyim. Şanlıurfalı hemşerilerimin Meclis’teki sesi olmaya, sorunlarını gündeme getirmeye, Şanlıurfalı hemşerilerimin hakkını savunmaya, yanlış yapan kurumlardan hesap sormaya devam edeceğim!

Tüm Şanlıurfalı hemşerilerime selam ve sevgilerimi iletiyorum.

Anahtar Kelimeler:
ChpMahmut Tanal
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269