banner268

Siverek Resul Yılmaz'la Çağ Atladı.

Göreve geldiği günden bu yana Siverek'e yaptığı hizmetlerle Siverek'in çehresini değiştiren Başkan Resul Yılmaz'a Sivereklilerden teşekkür geldi.

Başkan Yılmaz'ın çalışmalarını www.urfagap.com'a değerlendiren Siverekliler şu görüşleri dile getirdiler."Başkanımız sayın Resul Yılmaz,göreve geldiğinden bu yanan özellikle sosyal belediyecili ankayışı ile Siverek'te gözle görülür bir değişim ve dönüşümün öncüsü olmuştur.Gerek alt yapı çalışmaları,gerek içme suyu sorunları,asfalt çalışmalarından tutun da Siverek'i ulusal anlamda ve turizimde katkı sağlayacak olan Takaron Vadisi projesi Başkanımızın hizmetlerinden bir kaç tanesidir.Bizler Siverekliler olarak Başkanımıza bu çalışmalarından dolayı şükranlarımızı sunuyoruz" dediler.

Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz ise hemşehrilerimin belediyemize ve şahsıma gösterdikleri teveccühlerden dolayı çok teşekkür ediyorum.Siverekli hemşehrilerim şunu iyi bilsinler ki Siverek'e hizmet etmek bizim yaşam felsefemizdir.Onların bizleri bu güveni ve desteği devam ettiği müddetçe "Durmak Yok Yola Devam" dedi.

Resul Yılmaz ayrıca Siverek'e bir çok hizmetin gelmesine desteğini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'ye de Siverekliler adına teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17