banner268

Polat “Bu memleket hepimizin”

AK Parti Akçakale İlçe Koordinatörü Fethi Şeker ve beraberindekilerle birlikte Akçakale ilçesine giden AK Parti MKYK üyesi Vildan Polat, “Akçakale Belediye Başkan adayımız Mehmet Yalçınkaya'nın Seçim Bürosunu ziyaret ettik. Daha sonra esnaf ziyaretlerinde bulunarak teşkilatımız ile toplantı yaptık.

Gözlemlediğimiz kadarıyla Akçakale her zaman AK Partinin yanında. Bizlerde Allah’ın izniyle sizlerin de desteğiyle 31 Mart seçimlerini AK Partinin zaferiyle sonuçlandıracağımıza inanıyoruz.

Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Seçim Manifestosunda açıkladığı gibi; teknolojinin imkânlarını, özellikle de yerli çözümleri teşvik ederek, şehirlerimizin emrine sunacağız.

Millet Kıraathanelerini mahalle düzeyine kadar yaygınlaştıracağız. Tek tip kentsel dönüşüm uygulamaları yerine, bölgenin ve vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını gözeten çözümler üreteceğiz. Kentsel dönüşüm projelerini, şehirlerimizi hem deprem riskinden, hem de çarpık yapılaşmadan kurtarmaya dönük olarak geliştireceğiz. Otopark meselesini, hem şehir planlarında, hem de imar uygulamalarında asli öncelik haline getireceğiz. Toplu taşıma projelerini hızlandırıp yaygınlaştırarak, şehirlerde yaşayan insanlarımızı trafikte boğulmaktan kurtaracağız” dedi.

Beraberinde İlçe Koordinatörü Fethi Şeker ve Akçakale İlçe teşkilatı üyeleriyle birlikte Akçakale ilçesinde esnaf ziyareti yaparak AK Partiye ve şahsına destek isteyen AK Parti MKYK üyesi Vildan Polat’a teşekkür eden AK Parti Akçakale Belediye Başkan adayı Mehmet Yalçınkaya, “Akçakaleliler beni Milletvekilliğim zamanında da bilir ki, tek düşüncemiz memleketimize ve insanlarımıza hizmettir.

Sayın Cumhurbaşkanımız açıkladığı manifestoda belirtilenleri ilçemizde de aynen uygulayacağız. Herkes te bilir ki, biz inşalarımıza hizmetkâr olmak için yola koyulduk. Bizim kimseyle alıp veremediğimiz olmaz, tek derdimiz Akçakale’ye hizmet etmektir” diyerek kendisine destek için Akçakale’ye gelen MKYK üyesi Vildan Polat ve beraberindekilere teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269