banner268

PAZAR ESNAFINDAN BAŞKAN BAYDİLLİ VE BAŞKAN BEYAZGÜL'E TAM DESTEK

31 Mart seçimleri için AK Parti tarafından yeniden aday gösterilen Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’ye her kesimden destek devam ediyor. Karaköprü Semt Pazarcılar Derneği Başkanı Mustafa Kaçan ve pazar esnafının düzenlediği destek toplantısında Başkan Baydilli’ye ve Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e tam destek verildi.

Toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Beyazgül, Başkan Baydilli, AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sezai Canbek, belediye meclis üyesi adayları ve Karaköprü Semt Pazarcılar Derneği üyeleri katıldı. Başkanlar Beyazgül ve Baydilli Pazar esnafıyla istişare edip düzenledikleri toplantı ve destekleri için teşekkür ettiler.

Toplantıda bir konuşma yapan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, yaptıkları proje ve hizmetlerle her vatandaşa dokunduklarını ifade ederek Pazar esnafı için de modern semt pazarları kazandırdıklarını dile getirdi.

Başkan Baydilli, “Biz hizmet ederken inanların gönlüne dokunmayı, onlara değer verip ulaşılabilir olmayı önceliyoruz. Gönül belediyeciliği yapıp öncelikle yaptığımız hizmetler sonrasında da vatandaşlarımıza karşı davranışlarımızla gönüllere girmek, vatandaşlarımızın duasını almak bizim için kıymetlidir. Gönlümüze, yüreğimizle ve yapacağımız hizmetlerle her zaman yanınızda olacağız” diyerek destekleri için Karaköprü Semt Pazarcılar Derneği üyelerine teşekkür etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül de kendisinden alışveriş yaptığı pazarcı arkadaşlarını görmekten mutluluk duyduğunu kaydederek, “Yeni dönemde sizlerle daha fazla bir araya gelip taleplerinizi dinleyeceğiz ve sorunların giderilmesi için gerekli talimatları vereceğiz” dedi.

Başkan Beyazgül şöyle devam etti: “Biz Urfa’nın sorunlarını biliyoruz, çözümlerini biliyoruz. Kaldığımız yoldan alıp götüreceğiz ve sorunların üstesinden geleceğiz. Büyükşehir belediye başkanı ile ilçe başkanının uyumu çok önemlidir. Biz Metin Başkan ile uyumlu çalışıyoruz, o kendi yetki sahasındaki her görevi tek tek yerine getiriyor. İnşallah desteğinizle seçilecek ve bu uyumla hizmetlerimizi sürdüreceğiz.”

AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sezai Canbek, AK adaylarla her zaman sahada olduklarını ve vatandaşların desteğiyle hizmetlerin devamı için büyükşehirde ve ilçelerde AK Parti adaylarının kazanacağını dile getirdi.

Karaköprü Semt Pazarcılar Derneği Başkanı Mustafa Kaçan ise Başkanlar Beyazgül ve Badilli ile bir araya gelmekten mutluluk duyduklarını kaydederek pazar esnafı olarak desteklerinin kendileriyle olduğunu söyledi.

Toplantı sonunda Başkanlar Beyazgül ve Baydilli, Karaköprü Semt Pazarcıları Derneği üyeleri ile günün anısına hatıra fotoğrafı çekindiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269