banner268

Özşavlı “Viranşehir viran olarak anılmayacak”

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Doç. Dr. Halil Özşavlı, her gittikleri yerde kendilerine gösterilen sıcak ilgiden Viranşehirlilerin gönlünde taht kurduklarına inandıklarını belirterek Viranşehirli hemşehrilerinin Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Şanlıurfa Mitinginde Reisimizi yalnız bırakmayarak kendilerini mahcup etmediklerini belirtti.

“Şanlı Şehrimiz, Cumhurbaşkanımız, Dünya Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ı o gün her zamanki gibi yine bağrına bastı” diyen AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Doç. Dr. Halil Özşavlı, “Şanlıurfalı hemşerilerime bizlere bu coşku ve muhabbeti yaşattıkları için yürekten teşekkür ediyorum. 31 Mart seçim çalışmalarımız kapsamında Viranşehir İnşaatçılar Marangozlar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mustafa Bayrak, Yönetim Kurulu ve Oda Üyeleri ile bir araya geldik. Sanayi esnafımızın sorun ve sıkıntılarını dinleyerek sorunlara yerinde müdahalelerde bulunduk. Pazartesi gününden itibaren Küçük Sanayi Sitesi Esnafımızın elektrik hatları işyerlerine çekilmeye başlanacaktır. Viranşehir’imiz artık viran olmaktan kurtulacak inşaallah” dedi.

AK Vekil Özşavlı, “Memur-Sen Ceylanpınar İlçe Temsilciliğinde Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen Yönetim Kurulu ve Üyeleri ile bir araya geldik. Ceylanpınar İlçemizin eğitim sorunlarını istişare ettiğimiz toplantı çok verimli geçti. Ülkemizin, bölgemizin ve ilçemizin ekonomik, sosyal, bilimsel ve kültürel gelişimi iyi bir eğitim - öğretimle mümkündür. Dolaysıyla eğitim-öğretim her zaman birinci önceliğimiz olacaktır” Viranşehir için elinden geleni esirgemeyeceğini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269