banner268

Oy Torbalarının Üstüne Yatmakla Vekillik Olmaz

Söz konusu twıt'te SGK Başkanı Bağlı'nın İstanbul'da yerel seçim çalışmalarına katılarak tarafsızlık ilkesini çiğnemiş algısı yaratılmak isteniyor.

Tanal'ın twıt'inin akabinde www.urfagap.com haber merkezininin telefonları kilitleyen İstanbul'da yaşayan Şanlıurfalılar tepkilerini şöyle dile getirdiler;

"Sözde Şanlıurfa'lı,özde Şanlıurfa'nın ve Türkiye düşmanları ile birlikte olduğu iddia edilen,yaptığı şovlarla kendini sürekli gündemde tutmak isteyen CHP İstanbul Milletvekili Av.Mahmut Tanal'ın Şanlıurfa'nın ve de Güneydoğuluların bürokrasideki gururu olan SGK'yı devir aldığı günden itibaren çehreini değiştiren SGK Başkanı Dr.Mehmet Selim Başlı'yı hedef göstermesinin altında yatan neden geçmiş yıllardan kalan kuyruk acısı olsa gerek.Geçmişte SGK'yı batırma noktasına getiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçtaroğlu ve ekibi bu başarılı bürokratı çekememekte ve Bağlı'yı eleştirecek bir şey bulamadıklarından böylesine mesnetsiz Twıt'lerle algı yaratma gayreti içersine girmişlerdir.

Hemşehrimiz SGK Başkanı Dr.Mehmet Selim Bağlı,İstanbul'da Şanlıurfa'lı işverenlerle bir araya gelerek SGK'nın yeni düzenlemeleri hakkında görüş alış verişinde bulunmuştur.

Oy torbalarının üstünde yatarak Vekillik yaptığını zanneden CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal gibilere dr.Mehmet Selim Bağlı'yı yedirmeyiz bu böyle biline" diyerek tepkilerini dile getirdiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17