banner268

İş insanı Aziz Savaş AK Parti'den istifa ederek Mehmet Fatih Bucak’a tam destek verdi!

İş insanı Aziz Savaş yaptığı açıklamada;

Sayın basın mensupları 14 Mayıs 2023 genel seçimlerinde Şanlıurfa özelinde yapılan listelerin analizini arkadaşlarımla birlikte değerlendirdik. Urfa’ya hizmetleri olan bir kardeşiniz olarak ben de görüşlerimi sizlerle paylaşmak istedim. Görüldüğü gibi tüm partiler seçim döneminde genel merkezin emriyle listeleri oluşturmaktadır. Urfa’nın urfalılara, Urfa’nın insanla urfa sevdalılarına teslim olması gerekir. Urfalı işini bilir, kime oy vereceğini bilir düne kadar ben dava adamıyım diyip daha sonra davasını satan insanların listeye girmesi ile birlikte dün söylediklerini unutup bugün bambaşka söylemlerde bulunmaları; ilerde kendi menfaatleri için bu işin peşinde olduklarını göstermektedir. Urfalı samimidir içtendir,merttir, gerektiğinde elini masaya vurur! O Urfa’nın vizyon sahibi, misyon sahibi, okumuş, köy ve şehir kültürünü bir arada bilen Urfalılar için Ankara’da savaşını verebilecek olan bir abiye ihtiyacı var. O kişi de bağımsız milletvekili adayı Mehmet Fatih Bucak’tır.

Ben yıllarca partiye hizmet ettim ve istifamı da verdim ama diğer partilerin de listelerine baktım ki; Urfaya hizmet edemeyeceklerini gördüm, tüm halkımız da benimle aynı görüştedir. Bu basın açıklaması Ak partili görünüp ya da CHP’li görünüp ya da iyi partili görünüp arkadan iş çevirenlere yönelik cevap niteliğinde bir açıklama olup herkes içindekini dışına yansıtması gerektiğinin özetidir. Siyasette ayak oyunlarına gerek yoktur. Kendilerini listede göstermeyen vekil adaylarına cevap niteliğindedir. Ben, tüm ailem ve dostlarımızla bağımsız milletvekili adayımız Fatih Mehmet Bucak’ı koşulsuz ve şartsız destekleyecekmizi belirtir, saygılarımızı sunarız.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269