banner268

Habip Aslan

Erbülbü,"Habip Aslan,soy ismi gibi Aslan bir Şanlıurfa'lıdır.Özü sözü bir.Makam mevki için eğilip bükülmeyen,kardeş dediği adamı yarı yolda bırakmayan uzlaşmacı ve naif kişiliği ile sorunlara çözüm odaklı yaklaşım göstererek aşılmaz denilen krizleri aşması ile bilinen bir isimdir.

Eğer bu gün Şanlıurfa'da bir Fakıbaba gerçeği oluşmuşsa bunun arkasında kadim yol arkadaşı Habip Aslan vardır.Fakıbaba'nın Belediye Başkanlığı döneminde Şanlıurfa Belediyesinde en etkili Belediye Başkan Yardımcısı olarak hep Habip Aslan'ı gördük.Beytul malı,fakir fukara ve gurebanın hakkını yedirtmemek için bu uğurda canını ortaya koymuştur.

Bunları niye yazıyorum? Günümüzde insanlar bir makam ve mevkiye geldiklerinde,geçmişteki dostlarını unutuyorlar.Özellikle siyasilerimiz seçilmeden önce "Kardeşim,Canım" diyerek arayan soran bu şahsiyetler ez kaza bir makama oturduklarında vefa'nın İstanbul'da bir semt adı olduğunu ispat edercesine vefasızlaşıyorlar.

Ancak,yıllardır tanıdığımız Habip Aslan dün ne ise bu gün de aynı çizgide.Eğilmeden,bükülmeden yoluna ve yol arkadaşlarına hizmet ediyor.Çünkü Habip Aslan bilmektedir ki bu makamlar gelip geçici.Aslolan görev ve makamda bulundu sürede gök kubbede hoş bir seda bırakmaktır.

İşte,Habip Aslan yıllardır hem belediye başkan yardımcılığında,hem Şanlıurfaspor Klup Başkanlığınde,son olarak Tarım Bakanlığındaki görevinde hep hoş bir seda bırakmak için çalışmıştır.

Onun için başta yol arkadaşı Fakıbaba'nın başarılı olması ve Fakıbaba'nın önderliğinde tüm yakın çalışma arkadaşlarının Tarım Bakanlığında bir iz bırakmak için çaba sarf ettiğini tüm kamuoyu bilmektedir.

Ne diyelim Allah herkese böyle dost,böyle yol arkadaşı,böyle halka hizmeti Hak'ka hizmet telaki eden vefalı çalışma arkadaşları nasip etsin"dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17