banner268

GÜNBAY "CANPOLAT MİLLETE HİZMETKAR OLMAYA DEVAM EDİYOR"

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, “Biz her zaman olduğu gibi sizlerle bir ve beraber olmaya hem hal olmaya dertlerinizle dertlenmeye sahadan gelen sizin üzerinizdeki talepleri çözüm anlamında çözmeye vatandaşlarımıza hadim olmaya hizmetkar olmaya devam edeceğiz” sözlerini değerlendiren urfagap.com Yay.Kur.Üyesi Müslüm Günbay "Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat'ın seçildiği günden bu güne kadar alt ve üst yapı yatırımları ile Haliliye'nin çehresini değiştirdiğini belirterek "Canpolat kalıcı yatırımlar yaparak Haliliyede yaşayan vatandaşlara hizmetkar olmaya devam ediyor" dedi.

Canpolat'ın "yerimiz olan sahne değil sahada olacağız" diyerek her zaman vatandaşın hizmetinde olduğunu söyleyen Günbay, bizlerde sahada olan,vatandaşın derdi ile dertlenen Başkan Canpolat'ın her zaman yanında olacağız dedi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269