banner268

GÜLPINAR SANAYİCİLER İLE BULUŞTU!

Şanlıurfa'nın önde gelen sanayicileri Mehmet Korkut Polat ve İbrahim Yıldız ve Bülent Aziz Bülbül'ün beraberlerindeki yaklaşık 40 sanayici ile karşıladığı Gülpınar burada Organize Sanayinin dünden bugüne süren sorunlarını ve sorunların çözümlerini sanayiciler ile masaya yatırdı. 

Organize Sanayi Bölgesi'nin güçlü isimlerinin büyük ilgi gösterdiği Gülpınar, şehrin ekonomisinin temel direklerinden olan ve istihdam anlamında şehrin ağır yükünü omuzlarında taşıyan sanayicilerin önemini vurgularken sorunların farkında olduğunu ve çözüm noktasında daima sanayicilerimizin yanında olduğunu vurguladı. 

Toplu sohbet sonrası başta İbrahim Yıldız ve Mehmet Korkut Polat ve Bülent Aziz Bülbül olmak üzere bir dizi özel ziyaretlerde bulunan Gülpınar, bu ziyaretlerinde şehrin sanayisinin üretim kapasitesine, genişleme hedefine dair bilgileri aldı.

Anahtar Kelimeler:
KosgepGülpınar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269