banner268

Eyyupoğlu'ndan Kuş'a Tam Destek

Şanlıurfa'nın tanınmış iş adamı,Şeyhanlı Aşireti'nin önde gelen isimlerinden AGİAD Ankara Şube Başkanı Abdurrahman Eyyupoğlu,AK Parti Eyyubiye Belediye Başkan adayı Mehmet Kuş'un Eyyubiye'de açmış olduğu seçim bürosuna gelerek Mehmet Kuş'a tam destek olduğunu açıkladı.

Eyyupoğlu yaptığı açıklamada ".Biz,AK Parti'nin kuruluşundan bu güne kadar hep Sayın Cumhurbaşkanımızın yanında olduk.Bu gün de çizgimizden sapmadan,Eyyubiye Belediye Başkan adayımız Mehmet Kuş kardeşimizin yanında olduğumuzun ve ona her türlü desteği verdiğimizi belirtmek isterim.İnşallah el birliği ile Mehmet Kuş kardeşimizi belediye başkanı yapacağız" diyerek Başkan adayı Kuş'a açık desteğini vurguladı.

Eyyubiye Belediye Başkan adayı Mehmet Kuş ise Abdurrahman Eyyupoğlu'nun kendisine verdiği bu desteğin çok anlamlı olduğunu Abdurrahman Eyyupoğlu'nun sahada olmasının Eyyubiye'de AK Parti'nin zaferinin perçimlendiğinin göstergesi olduğunu bu manada başta Abdurrahman Eyyupoğlu olmak üzere tüm Şeyhanlı'llara şükranlarını ilettiğini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269