banner268

Eyyubiye Ekinci Diyor

Ak parti genel merkezinden aldığımız son istihbarati bilgiler doğrultusunda göreve geldigi günden buyana Eyyubiye ilçesinde gözle görülür bir değişim ve dönüşüme imza atan özellikle 15 Temmuz hain darbe girişiminde dik duruşuyla Sanliurfada darbenin önlenmesinde büyük caba ve gayretleri ile paryili partisiz herkesimin takdirini kazanan eyyubiyelilerin gönlünde taht kuran Başkan Mehmet Ekinci'nin yeniden Ak partiye bir zafer kazandırması için aday gösterilmesine kesin olarak bakılıyor.
Bu kararın çıkmasında 5 yıllık performans ve yapılan bire bir anketlerde merkez Eyyubiye ilçesinde Mehmet Ekinci'nin ismi ön plana çıkması önemli bir neden olarak değerlendirildi. Eyyubiyeli vatandaşlar Ekinci'nin adaylığı ile ilgili görüşlerini şöyle dile getirdiler. Eyyubiyeli ile 5 yıldır içiçe olan Mehmet Ekinci başkanimizdan başka bir adayın gosterilmesini zaten düşünmüyoruz çünkü Eyyubiye makus talihini başkanımız Ekinci ve ekibinin gayret ve çabaları ile tersine çevirmiş bugün yasanabilir bir ilçeye kavuşmuş isek bunda Ekinci'nin vizyon ve misyon anlayışı Ak Partiye olan dava sadakatinin bir göstergesidir. Onun için Eyyubiye halkı başkan Ekinci'nin arkasında dimdik durmaya devam edecek ve yeni zaferlere hep beraber imza atmaya devam edeceğiz. Gerek başkan ekinciye tam destek vererek durmak yok yola devam diyerek vakit Eyyubiye vakti vakit Ekinci vaktidir dediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17