banner268

Erdoğan Yıldız'dan Vazgeçmeyecek

Şanlıurfa'da,da sular durulmuyor önceki gün eski Tarım Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba'nın istifa haberinin altında yatan gerçeğin AK Parti MKYK'sına girmek için bir girişim olduğu siyasi kulislerde dillendiriliyor.

Özellikle yapılan bu istifa hamlesinin AK Parti MKYK üyesi Şanlıurfa Milletvekili İ.Halil Yıldız'a karşı yapılan bir hamle olarak gördüklerini dile getiren AK Parti kulisleri şunları dile getirdiler.

"AK Parti Şanlıurfa Milletvekilimiz ve AK Parti MKYK üyemiz İ.Halil Yıldız Şanlıurfa'mızı en iyi şekilde temsil eden hamşehrimizdir.Yıldız,gerek davaya sadakatini gerekse bölgede özellikle PKK'nın yuvalandığı Suruç İlçemizde terörle mücadelede ve bu uğurda aileden şehit veren birisi olarak unutulmayacaktır.Zaten başta Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan bölgenin siyasi yapısını ve Yıldız'ın bu uğurda verdiği mücadelenin ne kadar önemli olduğunu bilen birisi olarak sayın Vekilimizi yeniden AK Parti MKYK'sına seçilöesini sağlayacaktır" diyerek AK Parti içersinde çöreklenmiş makam ve koltuk sevdalısı bazı siyasetçilerin son çırpınışlarının nafile olduğuna dikkat çektiler. 

Ankara kulislerinden gelen bilgilerde de YILDİZ'ın  Cumhurbaşkanı ERDOĞAN'a ve AK Parti'ye sedakatinin göz ardı edilmeyeceğini vurgulanıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17