banner268

Erbülbül,"İNAN'a İnanın"

Dr.Ahmet İnan,Şanlıurfa'nın yetiştirdiği önemli bir tıp adamı,fikir adamı mescidi Aksa şiirinin yazarı,cennet mekan Mehmet Akif İnan'ın kardeşi.

Bu aileömrünü Şanlıurfa'ya vakfetmiş bir aile.Benimde 30 kusur yıllık aile dostlarım.Dr.Ahmet İnan ağabeyim 24 Haziran'da yapılacak erken genel seçimlerde AK Parti'den aday adaylığına müracaat etti.

Tüm Şanlıurfa'lılar bu günden itibaren Ahmet İnan'a ve İnan ailesine vefa borcunu ödeme fırsatı buldu.Çünkü Dr.Ahmet İnan 30 yılı aşkın bu zaman diliminde her Urfalıya elinden geldiğince hizmet etmiştir.Sayısını kendisinin bile unuttuğu ameliyatlar gerçekleştirerek hayatlar kurtarmıştır.Söz konusu Urfa ve Urfalı olunca elini değil gövdesini taşın altına koymaktan çekinmemiştir.Halka hizmeti Hakka hizmet olarak görmüş hayatları boyunca İnan ailesi Hak uğruna mücadelelerini sürdürmüşlerdir.

Peki Urfa'nın öz evladı,Urfa aşığı insan hak ettiği yere gelmişmidir.

Bence Evet!

Çünkü aslolan makam mevki olarak bir yere gelmek değil,milletin gönlünde en üst noktalarda bir yer edinmektir.

İşte Dr.Ahmet İnan'a Şanlıurfalı inanıyor ve onu Şanlıurfa'yı temsil etmesi için bu kez TBMM'ye vekil olarak göndererek siyaseten hizmet bekliyor.

Zaten AK Parti'nin kuruluş aşamasından beri Dr.Ahmet İnan ve Ailesi her zaman hiç bir makam ve mevki gözetmeksizin başta Recep Tayyip Erdoğan ve bu davaya hizmet edenlerle birlikte oldular.

Ne diyelim? Bir ömür hastalarını iyileştirmek için vurduğun neşteri bu kez yozlaşan siyaset için vur! Vur ki Şanlıurfalı huzura,hizmete,sağlığa kavuşsun.Çıktığın bu yolda Allah yar ve yardımcın olsun.

Öz cümle,sen yıllardır Şanlıurfalılara inandın.Her platforumda Şanlıurfa'ya hizmet ettin.Bu kez de çıktığın bu yolda Şanlıurfalılar sana inanıyor.Yani diyoruz ki Şanlıurfalılar İNAN'a İnanın.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17