banner268

Dava'ya Sadakat Onurumuzdur.

Milletvekili KAÇAR açıklamasında, Hayatımın her aşamasında davaya sadakati merkeze alan, millete hizmetkar olma gayretinde olan bir kardeşiniz olarak, Ümmetin ve insanlığın umudu olarak gördüğüm Ak Parti kadrolarında siyaset yapma fırsatını nasip eden Rabbime hamd ediyorum dedi.

Kaçar açıklamasının devamında, AK kadrolar içinde hizmet sunmama vesile olan liderimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’a, evladı ve hizmetkarı olmaktan şeref duyduğum tüm Şanlıurfalı hemşehrilerime ve Aziz milletimize teşekkür ediyorum.

Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada Milletin birliği ve Ümmetin selameti için Hak yolda, AK Partimizin ve Cumhurbaşkanımızın bu kutlu mücadelesine omuz vermeye ve bir nefer olarak çalışmaya devam edeceğim.

Başta Şanlıurfa olmak üzere tüm Türkiye'de bu davayı omuzlamak için aday olan tüm arkadaşları tebrik ediyorum. Allah muvaffak etsin. Allah yar ve yardımcımız olsun dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17