banner268

Cumhurbaşkanı Erdoğan "Kardeşliğimizi sıkı tutmamız gerekiyor"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin Şanlıurfa ilçelerindeki belediye başkan adaylarını açıklıyor.

Erdoğan, 11 Nisan Spor Salonu'nda gerçekleşen etkinlikte adayları tanıtmadan önce bir konuşma gerçekleştiriyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları şöyle:

"Tarih boyunca büyük medeniyetlerin merkezlerinden biri olarak insanlığa hizmet etmiş, Urfa bölgesinin bizim kalbimizde ayrı bir yeri var. Bunun için demokrasi ve kalkınma atılımlarımızın en güzel örneklerini Şanlıurfa'da hayata geçirmeye özel önem verdik. Yatırımların bizzat takipçisi olduk. Bununla da kalmadık, devlet yönetimi tecrübesiyle öne çıkan arkadaşlarımızı şehrimizde görevlendirerek, çalışmaların süratle yürümesini temin ettik.

Birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi sıkı tutmamız, aramıza kimseyi sokmamamız gerekiyor. Maddi ve manevi değerleriyle çok mübarek olan bu şehir, aynı zamanda içinde pek çok zorlukları da barındıran bir yapıya sahiptir. Sizler şahitsiniz; biz, sizlerin iradesine hürmetten asla taviz vermeden, hem şehrin daha iyiye gitmesi için onu yapmaya gayret gösterdik.

Şanlıurfalıların iradesini istismar edip, kendi gündemleri peşinde koşanlardan asla olmadık. Hepimiz, beşeriz. Elbette eksiklerimiz hatta hatalarımız çıkabilir. Ama şehrimize kazandırdıklarımızı kimse inkar edemez. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayımızı da, ilçelerimizin adaylarını da bu hüsnüniyetle belirledik. Pek çok aday adayı arasından, en az kırgınlığa yol açacak, en iyi hizmeti yapacak isimlerle, 31 Mart'ta sizlerin huzuruna çıkmaya çalıştık.

Geçmişte bizimle birlikte yol yürüyüp, yolunu değiştirenlerin tercihleri kendilerini ilgilendirir. Herkes siyasetçi olabilir ama devletçi olamaz. Keşke her zaman, her durumda ideal olanı elde edebilsek. Bizim bu tür tartışmalarla kaybedecek ne vaktimiz ne de boşa harcayacak enerjimiz vardır.

Mesele yatırımlarla şehrimize eser kazandırmaksa, insanımıza hizmet etmekse, bu hususlarda üzerimize kimseyi tanımıyoruz. Kimsenin bizi kendi kısır tartışmaları içine çekmesine izin vermeyiz."

Erdoğan toplantı öncesinde, 11 Nisan Spor Salonu önünde kendisini karşılayan vatandaşlara da seslendi. Erdoğan, salonun dışındaki konuşmasında şunları söyledi:

"İnanıyorum ki Şanlıurfa, şanlı bir geçiş yapacak. Bütün oyunları bozmaya var mıyız? Birliğimizi, beraberliğimizi inşallah devam ettirmeye var mıyız?

Artık Şanlıurfa Havalimanı yokken, şimdi var mı? Üniversitesi var mı? Kim yaptı? Bundan sonra da diyoruz ki; yerel yönetimlerde de inşallah merkezi yönetim olarak, yerel yönetimimizle el ele verecek ve Zeynel Abidin kardeşimizle beraber bu yolda yürüyeceğiz.

İlçe belediyelerimizle beraber el ele verecek; inşallah emin adımlarla yürüyeceğiz. Sakın oyunlara gelmeyelim; biz oyunları bozarak geldik. 21 senedir hep burada bu hizmetleri verdik, veriyoruz.

İnşallah bugün adayları açıklayacağız. Ama daha sonra mitingimizi yapmaya geleceğiz. Çünkü Şanlıurfa'ya bu da yaraşır. Burada bir miting yapmadan, final olmaz."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17