banner268

Cevheri "Halka hizmet hakka hizmettir"

Saadet Partisi (SP) Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sabahattin Cevheri, seçim çalışmaları kapsamında Kazaz Pazarı, Aktar Pazarı, Arap Meydanı ve Gümrükhanı’nı ziyaret etti. Burada esnaf ve vatandaşlarla tek tek ilgilenen Cevheri, esnafın ciddi sıkıntılar yaşadığını ve bu sıkıntıların ekonomik anlamda aşılması için turizm, tarım ve tarıma dayalı sanayinin geliştirilmesi gerektiğini söyledi. 


Mütevazi bir seçim çalışması yürüten Şanlıurfa’nın adayı Sabahattin cevheri, Şanlıurfa’da sıkmadık el dokunmadık gönül bırakmıyor. Gittiği her yerde büyük bir teveccüh ile karşılaşan Cevheri, Şanlıurfa’nın sorunlarının çözülmesi için vatandaşlardan destek istiyor. Vatandaşların destekleriyle belediyeyi halkın hizmetine sunacaklarını söyleyen Sabahattin Cevheri, “Hep beraber belediyemizi yönetip sorunları çözeceğiz.” dedi.


Belediyelerin vatandaşın evi olması gerektiğini her platformda vurgulayan Cevheri, “Belediye halka tepeden bakılacak bir yer değildir. ‘Halka hizmet hakka hizmettir’ anlayışıyla çalışmanın olması gerektiği yerdir. Biz hiçbir zaman ben demedik. Her zaman biz olacağız. Biz Urfalı kardeşlerimiz, annelerimiz babalarımız ile birlikte belediyemizi yöneteceğiz. Bu anlayış ile Şanlıurfa’da bütün sorunların üstesinden geleceğiz.”diye konuştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17