banner268

Bekir Bozdağ’a yapılan çirkin hareket kınandı

Şanlıurfa AK Parti 28 milletvekili, Eski Adalet Bakanı ve Meclis Başkanvekili Bekir Bozdağ, dün TİP'in Hatay Milletvekili Can Atalay’ın vekillliğinin düşürülmesi kararını okudu.

Tanal, Stayjer Ve Çırakların Sorunları İçin Komisyon İstedi

Tanal, Stayjer Ve Çırakların Sorunları İçin Komisyon İstedi

Bozdağ'ın kararı okuduğu sırada ise dikkat çeken bir olay yaşanmış CHP Bartın Milletvekili Aysu Bankoğlu elindeki Anayasa kitapçığını fırlatmıştı.

Bu olayların ardından Şanlıurfa AK Parti Milletvekilleri, AK Parti Şanlıurfa'daki Belediye Başkanları, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı ve AK Parti teşkilat üyeleri, Bekir Bozdağ’a Anayasa kitapçığı fırlatmasıyla yaşanan çirkin hareketi kınandı.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, " Aziz Milletimizin kürsüsü olan TBMM’de Meclis Başkanvekilimize fırlatılan kitapçık milli iradeye açıkça saldırı ve saygısızlıktır. Meclis Başkanvekilimiz Sn. Bekir Bozdağ’a yönelik yapılan çirkin hareketi kınıyorum. derken Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti'nin Şanlıurfa Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül " Anayasayı hafızasına kaydetmiş bir bilge başkana karşı Gazi Meclisimizde özgürce düşüncesini ifade etmesi mümkün iken hakaretlerle, kürsü işgalleriyle oturumu provoke etmek asla kabul edilemez.

TBMM Genel Kurulu’nu yöneten Meclis Başkanvekilimiz, Şanlıurfa Milletvekilimiz Sayın @bybekirbozdag Bakanımız ve Gazi Meclisimize karşı yapılan bu işgal ve Anayasa kitapçığını fırlatmak suretiyle yapılan bu saldırı en hafif ifadeyle milli iradeye yapılmış bir saygısızlıktır." ifadelerini kullandı.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Eyyüpoğlu da "Sayın Bakanımıza Yapılan çirkin saldırı Aynı Zamanda Türkiye Büyük Millet Meclisimize ve Aziz Türk Milletimize Yapılmıştır." dedi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Hikmet Başak da sosyal medya hesabından "TBMM Başkanvekilimiz ve Şanlıurfa Milletvekilimiz Bekir Bozdağ’a karşı yapılan fiili ve sözlü saldırılar kabul edilemez. Bu çirkin saldırıyı şiddetle kınıyorum. " paylaşımında bulundu.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdurrahim Dusak ise yaptığı açıklamada "TBMM Genel Kurulu'nda yaşanan, TBMM Başkanvekili ve Şanlıurfa Milletvekilimiz Sayın Bekir Bozdağ'a yönelik fiili ve sözlü saldırılar kesinlikle kabul edilemez bir durumdur. Bu tür davranışlar, demokrasimizin temel ilkelerine aykırıdır ve hiçbir şekilde hoş görülemez. Bu çirkin saldırıyı en güçlü ifadelerle kınıyor, meclisimizin saygınlığını zedeleyen bu tür eylemlerin bir daha tekrarlanmamasını temenni ediyorum."dedi.

Bekir Bozdağ'a yapılan çirkin hareketi kınayan bir diğer isimde AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri "Aziz Milletimizin kürsüsü olan TBMM’de Meclis Başkanvekilimiz Sn. @bybekirbozdag’a fırlatılan kitapçık milli iradeye yapılan açıkça saldırı ve saygısızlıktır. Yapılan çirkin hareketi kınıyorum."ifadelerini kullandı.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Cevahir Asuman Yazmacı ise tepkisini şöyle gösterdi; "Bugün Gazi Meclisimizde Genel Kurulu yöneten TBMM Başkanvekilimiz ve Şanlıurfa Milletvekilimiz Bekir Bozdağ’a karşı yapılan fiili ve sözlü saldırılar kabul edilemez. Milli iradenin tecelligahı Yüce Meclisimizde bu yaşananlar, 15 Temmuz gecesi meclisi bombalayanlardan farksızdır, milli iradeye saldırı anlamı taşır."

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Faruk Pınarbaşı da "TBMM Başkanvekilimiz ve Şanlıurfa Milletvekilimiz Bekir Bozdağ’a karşı yapılan fiili ve sözlü saldırılar kabul edilemez."dedi.

Anahtar Kelimeler:
TBMMBekir BozdağAk Parti
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17