banner268

BAŞKAN YALÇINKAYA’DAN ESNAFA SEÇİM ZİYARETİ

Akçakale’yi ilklerle buluşturarak ilçenin gelecek yüzyılını şekillendiren Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, yeniden aday olduğu seçimler için ilçede esnafla buluştu.

Başkan Yalçınkaya beraberinde Akçakale Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ömer Ay ve meclis üyesi adayı Abdullah Soylu ile birlikte esnafı tek tek ziyaret ederek seçim için destek istedi. Hizmetlerin devamı ve yönetimde istikrara dikkat çeken Başkan Yalçınkaya yapılan projeleri anlattı ve yapılacak projeler hakkında da bilgiler verdi. Başkan Yalçınkaya esnafın talep ve önerilerini de dinledi.

Esnaf, ilçede alt ve üst yapı çalışmalarında adeta çağ atlatan Başkan Yalçınkaya’ya hizmetlerden duydukları memnuniyeti dile getirdi ve desteklerini iletti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269