banner268

Başkan Yalçınkaya “Siyasette bu seçim bugün itibarıyla bitmiştir.Seçimi kazanacağız”

Akçakale Belediye Başkanı, Yeniden Refah Partisi Başkan Adayı Mehmet Yalçınkaya’nın bugün düzenlenen seçim bürosu açılışını binlerce kişi mitinge dönüştürdü.

Yeniden Refah Partisi Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Kasım Gülpınar, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, meclis üyesi adayları ve parti teşkilatı bugün ilçeye çıkarma yaptı. Partililer Başkan Yalçınkaya ev sahipliğinde esnaf gezisi düzenledi. Esnafı tek tek ziyaret eden Başkan Yalçınkaya ve beraberindekiler seçimde destek istedi. Ardından İbrahim Gündoğan Caddesi’nde seçim bürosu açılışı gerçekleştirildi. Başkan Yalçınkaya seçim bürosunda binlerce seveniyle bir araya geldi. Seçim bürosu açılışı kalabalık nedeniyle mitinge dönüştü. Açılış konuşmasını yapan Başkan Yalçınkaya meydanların her zaman hakkı teslim ettiğini belirterek kalabalığa şöyle seslendi:

BAŞKAN YALÇINKAYA: HİZMET ETMEYE GELDİK, NE DEDİYSEK YAPTIK

“Bir ömür bu sevdanın peşinden, Akçakale'nin peşinden, buradaki genç kardeşlerimizin, yaşlılarımızın, hanım kardeşlerimizin sevdasını gerçekleştirmek koştuk. Sulama dedik, GAP dedik, ihracat dedik, Akçakale dedik, kalkınma dedik, büyüme dedik ve Allah bize nasip etti hepsini yaptık. Geldiğimiz günden beri bu ilçede sükunet istiyoruz, huzur, kardeşliği istiyoruz… Her aşiretten burada bizimle beraber olan ve bizi destekleyen kardeşlerimizi baharımıza bastık, kardeşimiz, ağabeyimiz bildik. Bunlara hizmet etmeye geldik. Ne dediysek yaptık. Prestij caddesi 12 kilometre, çevre yolu, TOKİ, semt pazarları, meydanlar, fabrikalar gençlik merkezleri, kadın merkezi, spor alanları, mesire alanı, Balıklıgöl, yatırım, hizmetleri sabaha kadar sayabilirim. Bunların hepsini yaptık. Yeter mi? Yetmez!”

“BU SEÇİMİ KAZANACAĞIZ”

Yapılacak projeler ile ilgili de bilgiler veren Başkan Yalçınkaya “Organize Sanayi bitirdik. Allah'a şükür tapusu cebinizde. Küçük sanayi ile uğraştık, tapusu cebinizde. Oto alım sitesi tapusu cebinizde. Otogarın tapusu cebinizde. Tapular yetmez. Bizim 31 Mart'tan sonra çok güçlü bir ekiple bunları yapmamız lazım. Bunları yapıp vedamızı öyle yapacağız. Mevkiler makamlar geçicidir ama eserler kalıcıdır. Dünya durdukça eserlerimiz burada dursun eserlerimiz konuşsun onun mücadelesini veriyoruz. Biz bu gayretle geldik, çalışıyoruz ve çalışacağız. Allah'ın izniyle bu kardeşiniz yıllardır siyasette. Bu seçim Allah'ın izniyle bugün itibarıyla bitmiştir ama dağ başındaki çobana, bizden küsene, bizden darılana, hepsine tek tek ulaşacağız. Seçimi kazanacağız. Akçakale her zaman yanlışı sandıkta düzeltti. Sandıkta Akçakale bu yanlışı düzeltecek. Ben görüyorum. İnsanların yüzünden, insanların gözlerinden görüyorum. Bu insan selinden görüyorum.”

ADAY GÜLPINAR: YALÇINKAYA, AKÇAKALE’NİN ŞAHLANIŞI OLACAK

Gördüğü destek karşısında yaşadığı mutluluğu ifade eden Büyükşehir Adayı Gülpınar ise “Çok saygıdeğer Akçakale halkı hepiniz hoş geldiniz, şeref verdiniz. Allah nasip ederse 31 Mart'ta sizlerin desteğiyle hem biz Büyükşehir belediye Başkanı olarak hem değerli Mehmet Yalçınkaya bey Akçakale belediye başkanı olarak sizlerin desteğiyle seçildiğinde inanın Akçakale'nin şahlanış olacak. Bu süreçte en fazla destek veren bize Akçakale halkı oldu. Her yerden destek var, destek yağıyor, bu destek artarak gidiyor. Urfa halkı ne yapacağına karar vermiş. İnşallah bu güçlü kadrolarla, bu dürüst ve emin kadrolarla Urfa halkı 31 Mart'ta partimizi iş başına getirecek ama ben en büyük heyecanı Akçakale'de gördüm. Bundan dolayı da Allah sizlerden razı olsun.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17