banner268

BAŞKAN EKİNCİ’DEN VİRANŞEHİR HALKINA TEŞEKKÜR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Şanlıurfa 11 Nisan kapalı spor salonunda AK Parti Şanlıurfa ilçe Belediye Başkan adaylarını tanıttığı programa Viranşehirliler yoğun bir ilgi gösterdi. 


Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Aday tanıtım programı ile ilgili yaptığı açıklamada; AK Parti Şanlıurfa İlçe Belediye Başkan adaylarının tanıtım programına katılmak için ilimize gelen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın programına katılan ve büyük coşku ortaya koyan tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum.

Viranşehirlilerin ilk günden bu yana hep yanında ve destekçisi olduğu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı bir kez daha yalnız bırakmadı.

Viranşehirliler olarak Dünya lideri, milletin adamı Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a olan sevgimizi, bağlılığımızı her şartta ortaya koyuyoruz. Hemşerilerim bunu bir kez daha gösterdik. Bu sevgiye bir kez daha şahitlik ettik. Hemşerilerimin hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Viranşehir yine kendisine yakışanı yaptı. Bu vesile ile AK Parti İlçe adayı olan bütün dava arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Durmak yok yola devam ” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17