banner268

BAŞKAN CANPOLAT: LAF ÜSTÜNE LAF DEĞİL, ESER ÜSTÜNE ESER ORTAYA KOYUYORUZ

Karşıyaka Mahallesinde, Haliliye Belediye Meclis Üyesi adayı Halil Demir tarafından hazırlanan seçim irtibat bürosunun açılışına Başkan Mehmet Canpolat’ın yanı sıra; Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, önceki dönem Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu, AK Parti Genel Merkez Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı Kemalettin Yılmaztekin, AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mustafa Bağmancı, eski Belediye Başkanı Ahmet Bahçivan, meclis üyeleri, teşkilat üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Açılışta konuşan Başkan Mehmet Canpolat, şunları kaydetti:

“AK Parti demek ne demek? AK Parti demek, birlik demek, beraberlik demek, bunun çimento ve mayası siz değerli halksınız. AK Parti demek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan demek, AK Parti demek eşittir, hizmet demek. Şuan Karşıyaka Mahallemizdeyiz, Karşıyaka Mahallemiz her geçen gün güzelleşiyor. Şuan görmüş olduğunuz Karşıyaka Semt Pazarı ve Kompleks Tesisinin şuanda muammer değeri 200 Milyon TL’lik bir yatırımdır. İçinde semt pazarı, otoparkı, zabıta müdürlüğü, halı sahası ve camisiyle Karşıyaka Mahallemize kurban olsun. Bu sadece bir tanesi, AK Parti teşkilatları milletvekilleriyle, başkanlarıyla, meclis üyeleriyle, muhtarlarıyla AK Parti’ye gönül vermiş Gönültaş’larıyla birlikte sahada gümbür gümbür arı gibi çalışıyor. Hamd olsun biz laf üstüne laf değil, taş üstüne taş, eser üstüne eser koyuyoruz. Bizim görevimiz bu, bizim işimiz bu. Biz hizmetimizle varız, hizmetimizle ayaktayız. Hizmetimizle gönüllere giriyoruz. Hizmetimizle dualarda, hizmetimizle dudaklarda oluyoruz. Allah’a ne kadar hamd etsek azdır. Çok şükür hamd olsun, nasıl ki bu meydanları dolduran kardeşlerim bu gecenin hafif yağmurlu havasında burayı terk etmeden bizleri bekliyorlarsa 31 Mart gününü de iple çekiyorlar. Neden herkes gözünü dikmiş Urfa’ya acaba ne olacak. Hiç bir şey olmayacak, eskisinden daha çok AK Parti oy alacak. Eskisinden daha çok sandıklar AK Parti oyuyla dolacak. İnşallah Bini icil köylerinde ve özellikle Karşıyaka’da AK Parti her zaman birinci olmuştur. Diğer bölgelerimizde ve mahallelerimizde olduğu gibi Haliliye’nin tamamında ama bu 31 Mart seçiminde yine Haliliye farkını ortaya koyacak. Neden Haliliye, çünkü Haliliye insanıyla vatandaşıyla gönüldaşıyla Haliliye bir inci tanesi ve yine Haliliye’ye yakışan 31 Mart günü inşallah birinci olmaktır.”

Şanlıurfa eski Belediye Başkanı Ahmet Bahçivan da, açılışta yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Karşıyaka’da coşkulu kalabalığı görünce insan düşünmeye gerek kalmadığını ve Urfa’da AK Parti’nin kazanacağını Zeynel Abidin Beyazgül’ün büyükşehir belediye başkanı olacağını, Mehmet Canpolat’ın Haliliye Belediye Başkanı olacağını, Metin Baydilli’nin Karaköprü Belediye Başkanı olacağını ve Mehmet Kuş’un da Eyyübiye Belediye Başkanı olacağını buradaki kalabalık onu teyit ediyor, o mührü vurmuş oluyor.”

AK Parti Şanlıurfa eski Milletvekili Seydi Eyüpoğlu da, “Değerli hemşerilerim, bu seçim bizlerin seçimidir. Şahısların seçimi değildir. Bu seçim kimleri seçiyoruz, kendimize hizmetkar seçiyoruz. Bu hizmetkarımız çok koşuyor mu? Evet, koşuyor, ziyaretlerinde bulunuyor mu? Evet, bulunuyor. Güzel hizmetler yapıyor mu? Evet, yapıyor. Her AK Parti’ye verilen oy kendinize veriyorsunuz. Canpolat’a değil, Zeynel Abidin’e değil, kendinize çocuklarınızın geleceğine veriyorsunuz. Onlar temizlik, hizmet görecekler. Onun için değerli hemşerilerim bu kıymeti bilmemiz lazım. 31 Mart’ta sandıkları patlatmamız lazım” diye konuştu.

Konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesildi.

Anahtar Kelimeler:
HaliiyeMehmet Canpolat
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269