banner268

BAŞKAN CANPOLAT: HEP BİRLİKTE AK PARTİMİZİN BAYRAĞINI EN YÜKSEĞE KALDIRALIM

Havşanlı Mahallesini Belediye Meclis Üyesi Mahmut Ayniberk ile birlikte ziyaret eden Başkan Mehmet Canpolat, ilk olarak Sehmeç Ailesinin hanesine konuk oldu. Aile bireyleriyle hasbihal eden Başkan Canpolat, 31 Mart seçimleri için destek istedi. Başkan Mehmet Canpolat, daha sonra Ayneberk Ailesi tarafından düzenlenen toplantıya geçti. Burada da aile bireyleriyle görüşerek, talep ve önerilerini dinleyen Başkan Canpolat, Haliliye Belediyesi olarak 5 yıllık süreçte yaptıkları hizmetlere ilişkin bilgiler verdi.

Başkan Mehmet Canpolat’ın son adresi ise Mahalle Muhtarı Mehmet Ayniberk ve Ayniberk Ailesinin düzenlediği ev toplantısı oldu. Burada aile bireyleriyle görüşen Başkan Canpolat, 31 Mart Seçimlerinde Haliliye’de ve büyükşehir için destek istediği konuşmasında şunları kaydetti:

“Bizler elimizden geldiği kadarıyla Havşanlı ile ilgili beş yıllık dönemde sadece Havşanlı değil bağlı mezraları ile komşu köylerinde ve bölgede hizmet etmenin gayreti içersinde olduk. Yarım kalan taziye evlerini bitirme, yeni taziye evleri ve halı sahalar yapma gayreti içersinde olduk. Sizlerin teveccühü ve desteğiyle hizmetin partisi milletin partisi milletin lideri Recep Tayyip Erdoğan’ın partisi AK Partinin dün de, bugün de, yarın da sizlerin desteğiyle beraber inşallah 31 Mart akşamı bu işin neticelendirmiş olursak Haliliye çok şükür hızlı adımlar ile yürüyordu inşallah 31 Mart sonrası koşar adımlarla yoluna devam edecek. Diyoruz ki, biz burada Anadolu’nun evladı Türkiye’den çıkmış dünyaya lider olmuş ümmetin lideri Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında durmalıyız. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, miting meydanlarında her defasında ne diyor, ben Urfa’ya sevdalıyım diyor. Urfalılar da bizi seviyor diyor. Biz buna inanıyoruz. Buna güveniyoruz. Bu seçim arifesinde, 28 gün kaldı. Gece demeden gündüz demeden çalışmalarımızı sabahlara kadar sürdüreceğiz. Sizlerden de ricamız eşinize dostunuza seslenerek, Haliliye’mizde ve büyükşehrimizde yüksek bir oy oranı almak. Bu bir ekip işi, bu bir birlik beraberlik işi, AK Partimizin bayrağını en yükseğe hep birlikte kaldıralım ve biz hizmetin partisi AK Parti ile yolumuza devam edelim diyorum.”


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17