banner268

BAŞKAN CANPOLAT: CUMHUR İTTİFAKI ZAFERE İMZA ATACAKTIR

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, seçim irtibat bürosunda vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mustafa Bağmancı, MHP Haliliye İlçe Başkanı Ali Demir ve Ülkü Ocakları Başkanı Aslan Ay ile teşkilat üyeleri ve vatandaşların ziyaret ettiği seçim bürosunda Başkan Mehmet Canpolat, vatandaşlarla tek tek görüştü.

“HALİLİYE’MİZİ SİZLERLE BERABER KARIŞ KARIŞ GEZİYORUZ”

Burada yaptığı konuşmada, “Biz büyük bir aileyiz, kardeşiz, biz ortağız. Biz hep birlikte Türkiye, hep birlikte Şanlıurfa ve Haliliye’yiz” diyen Başkan Canpolat, şöyle konuştu: “Bundan dolayı bizim kardeşliğimiz paha biçilemez. Bizim kardeşliğimiz yerinden sökülemez. Ben genç kardeşlerimin heyecanını anlıyorum. Allah’ın izniyle Cumhur İttifakı Milliyetçi Harekat Partisi ve AK Parti olarak hep beraber 31 Mart akşamı inşallah sandıklardan AK Parti ve MHP olarak Cumhur İttifakında zafere imza atacaktır. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın, şimdiden Allah’ın izniyle hayırlı uğurlu olsun. Cumhur İttifakımızla beraber sahada beraberiz, ev toplantıları, esnaf ziyaretleri, broşürler dağıtıyoruz. AK Parti Haliliye teşkilatımızla birlikte Haliliye’mizi sizlerle beraber karış karış geziyoruz. Önceki gün burada miting niteliğinde seçim büromuzun açılışı oldu. Ben sizlere teşekkür ediyorum. 31 Mart günü sandıkların sonucunun bir ön avansıydı. Haliliye gördü, Şanlıurfa gördü, kısacası Türkiye gördü. İnşallah 31 Mart akşamı daha yüksek bir oy oranıyla görecek. Ama yeni bir görev daha, biz ve sizler görev adamıyız.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17