banner268

BAŞKAN BEYAZGÜL’E ESNAFLARDAN DESTEK SÖZÜ

Cumhur İttifakı Adayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Seçim çalışmaları kapsamında Başkan Beyazgül, tarihi Sipahi Pazarı, Demirciler Pazarı ve Manifaturacılar esnafını ziyaret etti.

31 Mart’ta yapılacak olan seçimler için sahada esnafları ziyaret eden AK Kadrolar esnaf buluşmalarına devam ediyor. Başkan Beyazgül, Sipahi Pazarı esnaflarıyla buluştu. Sipahi Pazarının ardından Başkan Beyazgül, Demirciler ve Manifaturacılar esnaflarını tek tek gezerek, vatandaşların talep ve önerilerini dinledi.

Başkan Beyazgül, ziyaret ettiği esnaflardan tam destek aldı. Esnaflar, her zaman Başkan Zeynel Abidin Beyazgül’e destek vereceklerini söylediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269