banner268

BAŞKAN BEYAZGÜL, ‘’ŞANLIURFALILAR HİZMETE OY VERİR’’

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Karaköprü Meclis Üyesi Adayı Cihan Canbeyli’nin seçim ofisi açılışında partililer tarafından coşkuyla karşılandı. Başkan Beyazgül, AK Parti döneminde Şanlıurfa’da yapılan hizmetlerle birlikte kentin şahlandığını söyledi.

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, seçim çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. ‘Gerçek Belediyecilik’ sloganıyla 31 Mart yerel seçimlere hazırlanan Başkan Beyazgül partililerle bir araya geldi.

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, TBMM Başkanvekili ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sezai Canbek ve teşkilat üyeleri AK Parti Karaköprü Meclis Üyesi Adayı Cihan Canbeyli’nin seçim ofisinin açılışına katıldı.

Başkan Beyazgül ve beraberindekiler seçim ofisi açılışında coşkulu bir şekilde karşılandı. Başkan Beyazgül AK Parti’ye gönül veren vatandaşlarla tek tek tokalaşıp sohbet etti. Türkiye Yüzyılında Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından kentte yapımı tamamlanan 100 projenin anlatıldığı sinevizyon filmi büyük beğeni topladı.

BEYAZGÜL, ‘’ŞANLIURFA KABUĞUNU KIRDI’’

Kentte gençlere ve kadınlara yönelik yapılan hizmetlerle Şanlıurfa’nın kendi kabuğunu kırdığını ve kentin huzur şehri olduğunun altını çizen AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ‘’Bu şehir artık şahlanıyor. Bu şehir artık kabuğunu kırdı. Bu şehir artık el ele verdi, güç birliği yaptı. Hiçbir komşu şehri dinlemeyecek ve yoluna devam edecektir. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi olarak gençlerimize yönelik semt sahaları, spor merkezleri, gençlik merkezleri, futbol dünyası ve bilim merkezini hizmete açtık. Hizmetlerimiz saymakla bitmez. Sadece bir dönemde gençlerimiz için 49 tane spor salonu açtık. Gençlik merkezi sayımızı 25’e çıkardık. Bunu hangi şehir başarabilir. Bu şehrin evlatları başardı. Bu şehirde ihtiyaç duyulan bütün projelerimizi gençlerin ve vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Şanlıurfa huzur şehridir ve bizler huzuru severiz. Şanlıurfalılar dostluğu, kardeşliği, samimiyeti severiz. Hep bir aile gibiyiz. Şanlıurfa 5 yılda değişim ve dönüşümü yaşadı artık kentte neyi değiştireceğiz. Zaten gereken hizmetleri el birliği ile kentte yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Biz, biz bizeyiz. Şanlıurfa tarihi ve kültürü ile kendini dünyaya tanıtmış bir şehirdir. 12 bin yıllk Göbeklitepe, Balıklıgöl ve Kızılkoyun Nekropolü ile Şanlıurfa adeta bir açık hava müzesini andırıyor. En güzel sohbetler Şanlıurfa’da yapılır. Sıra gecelerimiz kente ayrı bir güzellik katıyor. Burada sevgi vardır. Şanlıurfa’da Hz. İbrahim’den yansımış aşk vardır. Hz. Eyyüp’ten yansımış sabır vardır. Kimler neyi değiştirmeye geliyor. Zaten halk bunu onaylamış, Allah’ın izniyle 31 Mart’ta rekor bir oyla geleceğiz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi ‘Oyunları boza boza geleceğiz’ ve yeniden Şanlıurfa’yı şirin Urfa yapmak için, güzel Urfa yapmak için geleceğiz. Yeni dönemde yeni projelerimizle geleceğiz. Sayın Bakanımız ve Milletvekillerimizle el ele verdiğimiz belediye başkanlarımız, il başkanımız ve ilçe başkanlarımız birlikte hareket ederek Cuma günü kentte yapacağımız lansmanla proje çalışmalarımızı açıklayacağız. Şehrin gelecekteki dönüşümü ve şekli nasıl olacak bunu hep beraber göreceğiz. İnsanlar size oy verirken iş yapmak için vermişlerdir. Öyle gidip bir musluk açmakla, bir tane parkın adını değiştirmekle bu işler olmaz. Burada gerçek belediyecilik var. Durmak yok yola devam’’ diye konuştu.

BOZDAĞ, ‘’ŞANLIURFALILAR ERDOĞAN’IN YOL ARKADAŞLARIYLA YOL YÜRÜYECEKTİR’’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve onun yol arkadaşlarıyla beraber Şanlıurfalıların yol yürüyeceklerini ifade eden TBMM Başkanvekili ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ, ise ‘’İnşallah yeni dönemde Karaköprü’müze ve Büyük şehrimiz alacağı hizmetlerle daha güçlü bir şekilde yoluna devam edecektir. Şanlıurfa’da Sayın Cumhurbaşkanımızın ve Cumhur İttifakının koyduğu ve açtığı yolda güçlü bir şekilde yürüyeceğiz. Dünden bu güne yürüyüşümüz nasıl olduysa bu gün de, yarın da aynı yürüyüşle biz yolumuza devam edeceğiz. Şanlıurfa yeni dönemde de güçlü bir şekilde Cumhurbaşkanımızla ve onun yol arkadaşlarıyla yürümeye devam edecektir. Allah’ın izniyle Şanlıurfa’da bizim yapacak çok ama çok işimiz var. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanımız yapılan çalışmalardan bahsetti. Bizim burada yaptığımız hizmetlere baktığımızda çok hizmetler var’’ dedi.

CEVHERİ, ‘’ŞANLIURFALILAR HİZMETTEN YANA OLACAKTIR’’

Şanlıurfalıların hizmetten yana olduklarını belirten AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali cevheri ise ‘’Burada toplanan kalabalık bizlere güzel mesaj verdi ve bizler hizmet yapanların yanındayız dediler. Şanlıurfa’yı her noktada ayağa kaldıranların yanındayız dediler. Şanlıurfa’da öteleştirme yapmayanların yanındayız dediler ve AK Partiye gönül verdiler’’ dedi.

CANBEYLİ, ‘’HİZMET İÇİN YORULMADAN VE YILMADAN ÇALIŞACAĞIZ’’

Şanlıurfa’ya hizmet için gece gündüz demeden var güçleriyle çalışacaklarını aktaran AK Parti Karaköprü Belediyesi Meclis Üyesi Adayı Cihan Canbeyli ise Partililerin ve vatandaşların desteği ile 31 Mart akşamından sonra yeniden hizmet etmek için çalışmaya devam edeceğim’’ diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269