banner268

BAŞKAN BAYDİLLİ: “VATANDAŞLARIMIZIN BU DESTEĞİ 31 MART’TA ZAFERLE TAÇLANACAK”

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’nin seçim çalışmalarını yürütmek için açtığı seçim ofisi kendisini destekleyen vatandaşlarla dolup taşıyor. Her akşam seçim ofisini ziyaret edip vatandaşlarla buluşan Başkan Baydilli kendisine verilen destekten dolayı vatandaşlara şükranlarını iletiyor.

Seçim ofisi ziyaretinde vatandaşlara hitap eden Başkan Metin Baydilli, burayı her gün tıklım tıklım görmekten dolayı büyük mutluluk yaşadığını belirterek bu tablonun 31 Mart zaferinin habercisi olduğunu kaydetti.

Başkan Baydilli, “Her akşam burada bizi yalnız bırakmıyorsunuz, desteğinizi ve duanızı bizden eksik etmiyorsunuz. Bu sevgi ve destek İnşallah 31 Mart’ta zaferle taçlanacak ve Karaköprü’ye hizmet etmeye kaldığımız yerden devam edeceğiz. Bu seçim sürecinde her yere gidiyoruz ve her vatandaşımıza ulaşmaya çalışıyoruz.

Vatandaşlarımızın gittiğimiz her yerde bize bir teveccühü ve sevgisi var. Bu da demek oluyor ki vatandaşımız bizim hizmetlerimizden ve AK Parti belediyeciliğinden memnun kaldı. Bazen çok yoruluyoruz ama kardeşlerimizin bize olan sevgisini ve dualarını görünce inanın her şeye değiyor. Her akşam seçim ofisimizi ziyaret eden, bizi burada yalnız bırakmayan tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum. Sadece bu dönemde değil seçimden sonra da her daim başımın üstünde yeriniz vardır” diye konuştu.

Başkan Baydilli seçim ofisine gelen vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çekilirken, vatandaşların taleplerini de dinleyip not aldı.

Anahtar Kelimeler:
KaraköprüMetin Baydilli
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17