banner268

Başkan Baydili "tüm Karaköprülü hemşehrilerimize şükranlarımı sunuyorum"

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'nin ilçedeki seçim irtibat ofisinin açılışı miting gibi görkemli bir törenle gerçekleştirildi

31 Mart mahalli idareler seçimlerinde AK Parti Karaköprü Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Metin Baydilli’nin seçim çalışmalarını yürütmek için kullandığı seçim irtibat ofisinin açılışı görkemli bir törenle açıldı. TBMM Başkanvekili ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ’ın katıldığı açılış törenine vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, açılış adeta miting havasında gerçekleşti.

Başkan Baydilli’nin seçim irtibat ofisinin açılış törenine TBMM Başkanvekili Bozdağ’ın yanı sıra AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Mehmet Ali Cevheri, Cevahir Asuman Yazmacı, Hikmet Başak, İbrahim Eyyüpoğlu, önceki dönem Milletvekili İbrahim Halil Yıldız, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti MKYK Üyesi M. Ali Kurt, AK Parti Akçakale Belediye Başkan Adayı Abdulhakim Ayhan, AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sezai Canbek, belediye meclis üyeleri, stk temsilcileri, teşkilat üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış konuşmasını gerçekleştiren Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli toplanan kalabalığın 31 Mart zaferinin göstergesi olduğunu belirterek açılış programına katılan herkese teşekkür etti.

Başkan Baydilli şu ifadeleri kullandı: “Nüfusu 277 bine ulaşan Karaköprü’müz her geçen gün gelişiyor ve büyüyor. Bu büyüme aslında üzerimizdeki sorumluluğun ne kadar ağır olduğunun göstergesidir. Allah’a şükür ki bugüne kadar bu sorumluluğu en iyi şekilde yerine getirdik ve sizin desteğinizle beş yıl daha en iyi şekilde yerine getirmeye devam edeceğiz.

Karaköprü’müzün her tarafını hizmetlerle ince ince dokuduk. Hizmetlerin yanında insanlara değer vermek de çok önemlidir. Bu kardeşiniz insana değer verdi, sizleri baş tacı yaptı ve ne gerekiyorsa yapmak için mücadele etti. Siz bize desteğinizle gücü verdiğiniz sürece size en iyi hizmeti sunmak için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Seçim ofisi açılışımızda burayı tıklım tıklım doldurup bizi yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum.”

TBMM Başkanvekili ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ da yaptığı konuşmada Karaköprü’nün Güneydoğu’da parlayan bir yıldız haline geldiğini kaydederek, Metin Baydilli başkanlığında büyük bir değişim yaşadığını dile getirdi.

TBMM Başkanvekili Bozdağ, “Beldeden ilçeye dönen Karaköprü bugün bu hale gelmişse bunun en büyük mimarı şüphesiz ki Metin Baydilli ve Zeynel Abidin Beyazgül’dür. 31 Mart’ta Metin Baydilli de Zeynel Abidin Beyazgül de kaldığı yerden daha güçlü bir şekilde devam edecek, Karaköprü’ye hizmetin en iyisini getirecektir. Sizin emaneti bilip koruyacağınıza inanıyorum” diye konuştu.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ise toplanan kalabalığa bakıldığında 31 Mart’ta Karaköprü’de Metin Baydilli’nin farklı bir şekilde seçileceğinin açık olduğunu belirtti.

Başkan Beyazgül, “Karaköprü’de önceden büyükşehir belediye başkanlığı yapmış bir aday var. Geldiğimizde birçok konuda hizmetler durma noktasındaydı. Trambüs konusu kördüğüm olmuştu ve milyonlar yer altında yatıyordu. Her çözdüğümüz meseleye bu bizim projemizdi diyor sen çözseydin o zaman. Metin Başkan Karaköprü’de İnşallah 31 Mart’ta çok farklı bir şekilde seçilecektir. Bu kalabalık da bunun açık göstergesidir” dedi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, halka hizmettin hakka hizmet olduğunu söyleyerek, “Burada bazı mitingler oldu ancak Karaköprü’de böyle bir miting hiçbir zaman olmamıştı. Demek ki Metin Baydilli gerçekten gönüllerde yer etti. Hepimiz el ele vererek Karaköprü’müze bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da en iyi hizmeti getirmeye devam edeceğiz” diyerek 31 Mart seçimlerinde güçlü çıkması için Başkan Baydilli’ye destek istedi.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu da bu meydanda her şartta Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanında duran, onun partisine ve adaylarına sahip çıkan vatandaşların olduğuna dikkat çekerek, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kendisine verilen desteğin gösterdiği adaylara da verilip verilmediğini görmek için gözünün Şanlıurfa’da olacağını ve Şanlıurfa halkının da onu mahcup etmeyeceğini aktardı.

AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sezai Canbek de Karaköprü için önemli hizmetlere imza atan Metin Baydilli’nin en doğru aday olduğunu söyleyerek onunla birlikte yürümekten ve hizmet etmekten gurur duyduğunu belirtti.

Seçim ofisinin açılışının ardından TBMM Başkanvekili Bozdağ ve protokol üyeleri seçim ofisinde oturarak vatandaşlarla bir araya geldi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17