banner268

Başkan Altınok “Güneş balçıkla sıvanmaz.”

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada;

Kamuoyuna duyuru;

Dün akşam TV 100 kanalında yayınlanan “Taksim Meydanı” adlı programda, ismini belirtmek istemediğim bir kişi tarafından şahsımla ilgili yalan, dolan ve iftiralarla dolu açıklamalarda bulunulmuştur.

Benim tüm kesimlerce gayet iyi bilindiği gibi siyasi hayatım boyunca hiç kimseden ve hiçbir merciden en ufak bir adaylık talebim olmamıştır, olamaz!

Hakkımda söylenenler tamamen yalan ve iftiradan ibarettir.!

Üzerime atılmaya çalışılan tüm bu iftiraları sürecin detayları ile birlikte yakın bir zamanda kamuoyuyla paylaşacağım!

Elbette Ankara’daki anketleri görenlerin paniğe kapılması oldukça doğaldır. İçinde bulunduğumuz bu yoğun dönemde birçok yönden saldırıya maruz kalmamız da bu minvalde normaldir.

Ancak hepimiz şunu gayet iyi biliriz ki “Güneş balçıkla sıvanmaz.” Herkesin şeceresi ortadadır. Herkesin geçmişi de bugünü ve yaptıkları da ortadadır. Siyasi hayatımız boyunca vatandaşlarımızın, hemşehrilerimizin çok iyi bildiği gibi zerre kadar bir menfaat ve makam – mevki hırsında olmamış biri olarak hiçbir zaman bu tip oyunların içinde bulunmadım ve bundan sonra da asla bulunmam.

Herkesin bir hesabı vardır ancak bir de ilahi adalet vardır!

Söylenen yalanlar, atılan iftiralar kişinin kendini bulur ve kendini vurur. Kirli hesaplar peşinde olması hasebiyle menfaatleri sarsılacak olanları gayet iyi biliyoruz. Kimin elinin kimin cebinde olduğunun belli olmadığı şu dönemde, biz kimlerin kimler ile ne hesaplar içinde olduğunu da çok iyi biliyoruz.

Menfaat odakları çıkarlarının zarar göreceğini anladıklarından olacak ki iftira ve karalama kampanyalarına son sürat başlamışlardır. Bütün bunların gerçeklerle uzaktan yakından en ufak bir alakası bulunmamaktadır.

Biz her zaman olduğu gibi işimize bakacağız.

Bugüne kadar yaptığımız gibi pis işlerden uzak duracak, bu tür işler içinde olanlara da geçmişte eyvallah etmediğimiz gibi bugün ve yarın da eyvallah etmeyeceğiz.

Bugüne dek ne mafya, ne çete ne de başka karanlık oluşumlar bizi VATANA hizmet yolundan döndüremedi ve de asla döndüremez.

Herkes haddini bilmeli, kendini tartmalı ve aynaya bakmalıdır.

Bizim için iki gerçek kapı vardır: HAKK kapısı ve HALK kapısı…

Bizim düsturumuz Hakk’a ve Halka hizmettir.

Yürüdüğümüz bu yolda asla ve kat’a hiç kimsenin kapı kulu olmadık, olmayacağız.

Ne yazık ki para pul, makam ve mevki için fedailik yapanların da durumunu gayet iyi görmekteyiz.

Biz bunların ciğerlerini biliyoruz.

Herkes edebini bilmeli, herkes kendi yolunda gitmeli ve kendi işine bakmalıdır.

Biz sadece işimize bakıyoruz, eserlerimize ve hizmetlerimize son sürat devam ediyoruz.

Halkımızın teveccühü ve takdiriyledir ki bugüne kadar yaptığımız her hizmetimizde ve her eserimizde gönüller inşa ettik, o gönüllerde var olmaya gayret ettik.

Makamımız hep o yüce gönüller oldu ve inanıyorum ki daima da öyle kalacak Rabb’imin izniyle…

Türkiye’nin ve Ankara’nın her yerinde ve hatta farklı coğrafyalarda çok sayıda hizmetimiz oldu. Yine Rabb’im nasip ettikçe yolumuza bu şekilde devam edeceğiz.

Ankara daha çok eser, daha çok hizmet kazanacak inşallah. Keçiören’de kısıtlı bir bütçe ile yaptığımız büyük eserler ve attığımız imzalar, şahsıma bir görev tevdi edilecek olursa yapacaklarımızın en büyük teminatı olacaktır.

Ankara Büyükşehir Belediyesi bütçesi ilçemizin bütçesinin 50 mislidir.

Biz görev adamıyız!

Ankara bizimle bir çok eser ve hizmet kazanacaktır.

Ankaralı kazanacaktır.

Cumhuriyetimizin kalbi dünya başkentleri arasına ismini yazdıracaktır. Birlikten kuvvet doğacak ve hep birlikte çok daha güzel yarınlarımız olacaktır!

Başkentimize içi boş tartışmalarla ve içi boş projelerle zaman kaybettirmeye kimsenin hakkı yoktur.

Gereksiz ve vatandaşımıza hizmete en ufak bir katkısı olmayan manipülatif konuşmalara da ayıracak vaktimiz yoktur…

Dün olduğu gibi bugün ve yarın da “Durmak Yok Yola Devam!”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269