banner268

Bağlı'nın Adaylık Başvurusu Şanlıurfa'da Seninçle Karşlılandı.

Siyasi çevreler BAĞLI'nın aday adaylığını Şanlıurfa için çok olumlu bir gelişme olduğuna dikkat çekerek "Dr.Selim Bağlı Şanlıurfa'nın son yıllarda yetiştirmiş olduğu en önemli bürokratlarımızda birisidir.Bu değerli hemşehrimiz SGK Başkanlığı gibi çok önemli bir makamı bırakarak Şanlıurfa'ya siyasi olarak hizmet etmeyi seçmiş ise bu nokta da Şanlıurfa kazanacaktır.Bağlı,Şanlıurfa'da çok sevilen bir isimdir.Eğer AK Parti BAĞLI'yı listede gösterirse hem AK Parti Şanlıurfa'da kazanacak hem de Şanlıurfa böyle bir ismin Milletvekili olmasından sonra siyaseten kazanacaktır" diyerek Dr.Mehmet Selim BAĞLI'nın siyasete adım atmasını sevinçle karşıladırlar.

Perşembe günü SGK Başkanlığından istifa edip AK Parti Milletvekilliği için aday adaylığını açıklayan BAĞLI'nın Pazartesi günü Şanlıurfa'ya gelerek seçim çalışmalarına başlayacağı bildirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17