banner268

Bağıban,"Biz Dava Adamıyız"

Şanlıurfa'nın yetiştirmiş olduğu değerlerden birisi olan Şanlıurfaspor Eski Yön.Kurulu Başkanı,GÜRBAĞ Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı,İş adamı İsmail BAĞIBAN,25 Şubat Pazar günü yapılan AK Parti Şanlıurfa 6.Olağan Kongresinde yer almamasına açıklık getirdi.

Bağıban konu ile ilgili açıklamasında;

"Uzun yıllar şevkle hizmet ettiğim AK Parti Şanlıurfa İl Teşkilatından işlerimin yoğunluğu nedeniyle aylar öncesinden affımı istemiştim.Ben,bu memleketin her zaman hizmetinde olacağımı,bu kutlu davanın bir neferi olarak yönetimde yer almasam da başta Başkanım Zeynel Abidin Beyazgül olmak üzere partimin emrinde olacağımı ifade ettim.Başkan Beyazgül'de durumumu anlayışla karşıladı.Bu nedenle kongrede il yönetimi listesine kendi isteğimle girmedim.

Yeni oluşan yönetimin her zaman yanında olacağımın bilinmesi gerekir.Bu bir bayrak yarışıdır.Bayrağı yeniden devralan Başkan Zeynel Abidin Beyazgül ve yönetim kurulundaki dava arkadaşlarımı kutluyor başarılarının daim olmasını diliyorum" dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269