banner268

Aydınlık "Parası olan deniz yerine tarlada keyfi çalışmaz"

TBMM 27.Dönem Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık ;

"Ak Parti il başkanı Ali İhsan Delioğlu’nun bir televizyon programında Mevsimlik tarım işçileri için söylediklerini hayretle izledim.

Gap bitirilmiş olsaydı insanımız memleketinde çalışıp memleketinde kazanç sağlayınca başka bir memlekete gidermiydi?

Ekonomi durum ve şartları göz önünde bulunduğumuz’da çocukların eğitim hayatı dahil bir çok şeyden kendilerini mahrum eden ölümü göze alıp eziyet ve Çile içersinde sezonluk çalışan bu insanların bunu meslek edinmeyip de ne edinecek?

Mevsimlik çalışan işçilerimiz kendi tarlaları vardı da sırf keyif için veya tatil için çalışmaya mı giderdi? Yollarda çektikleri Çile, ölüm,mevsimsel şartlar hatta darp edilmelerine rağmen zorda kalmayan insan bu şartlarda çalışmayı adet edinir mi?

Sayacak bir çok şey var da sizde vicdan yok ! Yoksa göz göre göre bu saydıklarımın hiçbiri bir insan para kazanmak için yapmaz hele ki parası olan deniz yerine tarlada keyfi çalışmaz"

Anahtar Kelimeler:
ChpMahmut Tanal
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17