banner262

AYDINLIK "DAHA KAÇ KİŞİNİN ÖLMESİNİ BEKLEYECEKSİNİZ"

16 Temmuz 2019 tarihinde vermiş olduğu yazılı soru önergesine Dönemin Ulaştırma Bakanı Mehmet Cahit Turhan’ın vermiş olduğu yanıtı hatırlatan CHP’li Aydınlık, “2019’da yazılı soru önergemize Dönemin Bakanı Cahit Turhan ‘bölünmüş yol yapılması için proje çalışmaları devam ediyor’ yanıtını vermişti. Buradan soruyorum: 3 yılda proje çalışması biten yolu yapmak için daha kaç yıl bekleyeceksiniz, daha kaç vatandaşımızı kaybedeceğiz” dedi.

Suruç ölüm yolunun Twitter gündemine taşındığı gün AKP milletvekillerinin Suruç yolunun projesinin bittiğini duyurmalarını eleştiren Aydınlık, “Suruç ölüm yolunun Twitter’da gündem olduğu gün AKP yetkilileri kısık bir sesle ‘projenin tamamlandığını’ duyurdu. Yani 3 yılın sonunda ancak proje çalışması bitmiş, yazıklar olsun sizin gibi iktidara!” sözleriyle tepki gösterdi.

CHP’li Aydınlık’ın TBMM Genel Kurulu’nda Suruç ölüm yolu için yapmış olduğu konuşma:

“Suruç ölüm yolu can almaya devam ediyor, neredeyse her gün bir kaza haberi alıyoruz.

2019’da yazılı soru önergemize Dönemin Bakanı Cahit Turhan “bölünmüş yol yapılması için proje çalışmaları devam ediyor” yanıtını vermişti.

Suruç ölüm yolunun Twitter’da gündem olduğu gün AKP yetkilileri kısık bir sesle ‘projenin tamamlandığını’ duyurdu.

Yani 3 yılın sonunda ancak proje çalışması bitmiş, yazıklar olsun sizin gibi iktidara!

Buradan soruyorum: 3 yılda proje çalışması biten yolu yapmak için daha kaç yıl bekleyeceksiniz, daha kaç vatandaşımızı kaybedeceğiz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17