banner268

Aydın "Siverek tamam inşaallah"

AK Parti Siverek Belediye Başkan adayı Şeyhmus Aydın, Belediye Meclis Üyesi adayı Cenap Baylan’ın hazırladığı Hatipoğlu, Kaban ailesi toplantısına katıldıklarını belirterek, “Şükürler olsun ki, her gittiğimiz yerde yakın ilgi görüyoruz. Vatandaşlarımızın özellikle Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile AB Uyum Komisyonu Başkanı Milletvekilimiz Mehmet Kasım Gülpınar’a olan teveccühlerini her fırsatta dile getiriyorlar. Zaten Cumhurbaşkanımızın Şanlıurfa mitinginde de bağlılıklarını göstermişlerdi. Bu durum gösteriyor ki, Siverekli hemşehrilerimiz emaneti emin ellere teslim edecekler inşaallah. Bizler de hiçbir zaman emanete hıyanet etmeyeceğiz. Sayın Vekilimiz Kasım Gülpınar gibi hemşerilerimize layık olmaya çalışacağız” dedi.

AK Başkan adayı Şeyhmus Aydın, “Siverek İlçe Teşkilat üyeleri ile birlikte Belediye Meclis Üyesi adayı Cenap Baylan’ın düzenlediği ev programına katılarak Bablı Gümüştaş ailesine konuk olduk. Yine Belediye Meclis üyesi adayı Muzaffer Kıran’ın düzenlediği Kejanlı, Atilla ailesi toplantısına katıldık. Yine aynı teveccüh, aynı tatlı sohbetler bizleri sevindiriyor. Hepsine tek tek teşekkür ediyoruz. Allah hepsinden razı olsun” diyerek seçim çalışmalarını sürdürdü.

“AK Parti Siverek Belediye Başkan adayı Şeyhmus Aydın Belediye Meclis üyesi Hasan İzol ve AK Teşkilat üyelerimizle birlikte Soydan (Darbi) köyünü ziyaret ettik. Daha sonra da Topaç (Ağırce) köyünü ziyaret ettik. 31 Mart seçimlerinin önemini anlatarak dua ve destek talebinde bulunduk. Sağ olsunlar desteklerini esirgemeyeceklerini belirttiler” diyerek destek olan herkese teşekkür etti.

Özellikle gençlere seslenen TBMM AB Uyum Komisyonu Başkanı AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar ise, “Sevgili Gençler. Sayın Cumhurbaşkanımızın dediği gibi; siz, 2053 ve 2071 hayalimizi emanet ettiğimiz geleceğimizsiniz. Doğruyu sizinle beraber tartışıp, hayata geçireceğiz. Yanlışları sizinle birlikte tespit edip, düzelteceğiz. Ülkemiz sizinle küresel güç olacak. Onun için 31 Mart seçimlerinde oylarımız mutlaka emin ellere olmalı. AK Parti ve AK adaylarımız desteklenmeli. Sizlerin üzerinize düşeni fazlasıyla yapacağınıza inancım tamdır” diyerek AK gençliği tebrik ettiğini belirtti..

AK Parti Siverek Gençlik Kolları Başkanı İhsan Konacak ve Yönetim Kurulu üyeleri de, her gittikleri yerde, gece gündüz demeden, yağmur çamur demeden, dur durak bilmeden çalışmaya devam ediyor, Perşembe Pazarı esnaflarını ve pazardaki vatandaşları ziyaret edip, Siverek Belediye Başkan adayı Şeyhmus Aydın'ın Proje Broşürlerini dağıtarak dua ve destek istiyorlar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269