banner268

Atilla "gerçek belediyeciliği yeniden halkımızla buluşturacağız"

AK Parti Ceylanpınar Seçim ofisine gelen vatandaşlar, AK Parti’ye ve Belediye Başkan adayı Seyithan Atilla'ya olan sevgilerini gösterdiler.

Vatandaşları karşılayan ve onlarla yakından ilgilenen Atilla ise, vatandaşların ilgisinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek hepsine ayrı ayrı teşekkür etti.

Seyithan Atilla konuşmasında; Seçim büromuzda sık sık vatandaşlarımızla bir araya gelerek toplantılar yapıyoruz. Yine ev ve iş yeri ziyaretleri yaparak vatandaşlarımızın ayağına gidiyor sorunlarını yerinde dinliyoruz. Bizler, halkımızın sorunlarını beraber çözmek için söz verdik. Bu yüzden bizi tanıyor güveniyorlar. Bu yüzden bize inanıyor ve seviyorlar. Vatandaşımızın bize olan ilgi ve alakası bu yüzdendir. Bizleri yalnız bırakmayan ve destekleyen tüm ziyaretçilerimize ve halkımıza teşekkür ederim dedi.

Anahtar Kelimeler:
CeylanpınarSeyithan Atilla
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17