banner268

Aslan "Şanlıurfa’da kabullenilmiş bir çaresizlik var"

Saadet Partisi (SP) Karaköprü Belediye Başkan Adayı Essum Aslan, seçim çalışmaları kapsamında Memur Sen Şanlıurfa Şubesini ziyaret etti. Aslan’ın ziyaretine Şube Başkanı İbrahim Coşkun ev sahipliği yaptı. Burada sendika üyelerine projeleri hakkında bilgi veren Aslan, “Bizim memleketimizde kabul edilmiş, öğrenilmiş bir çaresizlik var. Böyle gelmiş böyle gider.” ifadelerini kullandı.


Şanlıurfa’da bir kabullenme olduğunu söyleyen Aslan, “Bizim memleketimizde kabul edilmiş, öğrenilmiş bir çaresizlik var. Böyle gelmiş böyle gider. Karaköprü adına konuşacak olursak; kadınların belediyecilikte fena iş yapmadıklarını düşünüyorum. Detay gören, ince düşünen, planlama yaparken iletişimi kuvvetli olandır. Yakında bir örnek olan Antep’in vizyonu ortada. Kadınların belediyecilikte iş yaptığını ve toparlayıcı olduğunu biliyorum.”diye konuştu.


Belediyecilik anlamında işlerin sümen altı edildiğini belirten Aslan, “Urfa belediyecilik anlamında ağır ilerliyor. İşler sümen altında ve maalesef belediyeler rant kovalayan bir mekanizma haline gelmiş. Biz gerçekten sadece bir kitlenin ya da bir kesimin başkanı değil herkesin yani sizden biri olabilirsek kalkınma olur. Ben sürecin başından beri sadece proje ve yapmak istediklerimi konuşuyorum. Kirli hiçbir şey konuşmadım bugüne kadar.” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17