banner268

Aslan, Bu seçim hepimizin seçimidir

Saadet Partisi Karaköprü Belediye Başkan Adayı Essum Aslan, Yaylacık mahallesinde bulunan ağır vasıta servisini ziyaret ederek orada çalışan emekçilerle bir araya geldi. Servisin çalışanlarına hitap eden Aslan, “Bu seçimde her beraber Urfa’da bir değişiklik yapmamız gerekiyor. Urfa’da geleceğimizi daha emin ellere emanet etmemiz gerekiyor.”diye konuştu.

Bu seçimin oldukça önemli olduğunu söyleyen Aslan, “Bu seçim gençlerin seçimidir, geleceğin seçimidir. Bu seçimde her beraber Urfa’da bir değişiklik yapmamız gerekiyor. Urfa’da geleceğimizi daha emin ellere emanet etmemiz gerekiyor. Hepimizin daha iyi hizmet görmesi ve daha iyi yarınlara uyanması, aşımızın, suyumuzun, ekmeğimizin elektriğimizin olması için bu seçim hepimizin seçimidir. Çok desteğiniz var bunu gönlümüzde hissediyoruz. “ şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269