banner268

ASKON'dan Siyasilere Çağrı

Şimdi görev zamanı diyen Şahin, "Urfa siyasilerinden beklentilerini dile getirdi.

Şahin, "Şanlıurfa'nın bakanlık özlemi Faruk Çelik ve Ahmet Eşref Fakıbaba’dan sonra son bulduğunu ancak, TBMM Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Başkanlığına Mehmet Kasım Gülpınar’ın devam etmesi, TBMM İdare Amirliğine Halil Özcan’ın seçilmesi, bugün yapılan kongrede İbrahim Halil Yıldız’ın MKYK üyeliğinin devam etmesi ve Kadem Şanlıurfa İl temsilcisi Vildan Polat’ın da MKYK’ye seçilmesi bizleri mutlu etmiştir” dedi.

Şanlıurfa siyaseti maalesef son dönemlerde kendi kısır çekişmeleri yüzünden büyük kayıplara uğramıştır. Milletvekillerimizin fotoğraf karesi dışında bir araya gelmedikleri, üst düzey görev almak için beraber hareket etmedikleri dikkatlerden kaçmamaktadır.

Siyasiler konumlarını kısır çekişmelere değil, Şanlıurfa’ya ve Ülke’ye hizmet için kullanmalıdırlar.

Şahin, konumları gereği Gülpınar, Özcan, Yıldız ve Polat’tan beklentimiz, Urfa milletvekilleri, teşkilatlar ve yerel yönetim başkanlarıyla beraber, ortak akılla hareket etmeleridir. Bu beraberliği sadece fotoğraf karelerinde değil, gerçek anlamda sağladıklarında urfa’ya bir değil iki bakanlık verilmiş gibi Urfa’nın sorunlarının çözümüne katkı sağlamış olurlar" dedi.

Şahin siyasilere seslenerek, "verilen görevler Parti genel merkeziniz tarafından verilmektedir, birilerine haksızlık edilmiş veya edilmemiş, birilerine söz verilmiş sözler tutulmamış olabilir ancak, bu gibi parti iç meseleleriniz ile urfa kamuoyunun meşgul edilmemesini, eğitim, sağlık, sanayi, işsizlik, Turizm, Tedaş vs. konular başta olmak üzere birçok sorunların çözümü için çalışmalarınızı beklemekteyiz” diye konuştu.

Birlik beraberlik içinde hareket edilerek Ekonomik saldırıların yaşandığı bu dönemde, Şanlıurfa için “Ekonomi Eylem Planı” hazırlanması ve kamuoyuyla paylaşılmasını beklediklerini belirten şahin, Urfa bakanlığı kaybetti ancak mevcut görevler iyi kullanılarak bakanlığın aratılmaması gerektiğini sözlerine ekledi.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaAskon
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269