banner268

Açanal ve Beyazgül “AK Belediyecilik için tam zamanı”

Şanlıurfa genelinde seçim çalışmalarını düzenli olarak sürdürdüklerini belirten AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ecz. Zemzem Gülender Açanal, “Viranşehir Eyyüpnebi'de AK Parti Viranşehir Belediye Meclis Üyesi adayımız Mustafa Çiftçi kardeşimin seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdik. Hayırlı olmasını diliyoruz. Belediye başkanlarımız, şehir K Belediyecilik için tam zamanı. Viranşehir A Haydi,işi diyerek, önül, gşii eketolma değil hadim olma idrakiyle görevlerini yürütecekler. Meml hâkimhalkına İktidara geldiği günden beri Parti olarak milletimizin hizmetine talibiz. ile AK ’Gönül Belediyeciliği‘. Onun için AK Parti Belediye dirortaya koyduğu hizmetlerle Türkiye’ye çağ atlatan tek parti AK Partidedi. ” stek istiyoruzBaşkan adaylarımıza de

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül ise, “Aile Danışma ve Yaşam Merkezleri, Kadın ve Gençlik Merkezleri, Spor Merkezleri, Kültür ve Sanat Merkezleri, Engelli ve Yaşlı Merkezleri gibi hizmetleri en küçük yerleşim birimlerine kadar götürmeye devam edeceğiz. Sosyal belediyecilik anlayışımızı, tüm mağdur ve mazlumlarla birlikte ailelerimize, çocuklarımıza, gençlerimize, kadınlarımıza, yaşlılarımıza ve engellilerimize hizmet verecek şekilde genişleteceğiz. Halkımızın ailesiyle huzur içinde vakit geçirebileceği, dinlenebileceği, sosyal ve kültürel faaliyetlere katılabileceği Millet Bahçelerini her şehrimizde yaygınlaştıracağız. Çevreye saygılı şehirler ile Rabbimizin bize emanet ettiği tabiat içinde, canlı veya cansız tüm varlıklarla birlikte uyum içinde bir hayat sürdürebilmemizi sağlayacağız. Millet kıraathanelerini mahalle düzeyine kadar yaygınlaştıracağız” diyerek 31 Mart’ta sandıkların AK Parti oyları ile dolması gerektiğini söyledi.

Viranşehir Kadın Kollarının seçim bürosunu ziyaret edip AK kadınlarla bir araya gelen AK Vekil Ecz. Açanal, “Belediye Başkan adayımız Salih Ekinci kardeşimin seçim bürosunu ziyaret edip, Viranşehirli kardeşlerimizle buluştuk. Maşallah ilçemizde AK Partimize karşı muhteşem bir teveccüh var. Viranşehir Belediye Başkan adayımız Salih Ekinci, İlçe Başkanımız Ali Tekin ve teşkilatımızla birlikte Şanlıurfa Ticaret Borsası Viranşehir Tescil Bürosunu da ziyaret ederek, seçimlere dair fikir alışverişinde bulunduk. Belediye Başkan adayımız Salih Ekinci, İlçe Başkanımız Ali Tekin ve teşkilat üyelerimizle birlikte ilçe esnafımızı da ziyaret edip taleplerini dinledik” diye konuştu.

“Ağabeyimiz, Kanaat Önderimiz saygıdeğer İsmail Demirkol beyefendiyi ziyaret ettik. Şanlı z” her zamanki kibarlığı ve misafirperverliğinden ötürü teşekkür ederi ,şehrimizin değerli ağabeyineŞanlıurfa Vakfı ve da akşam diyen AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ecz. Zemzem Gülender Açanal, ze dair Vakıf üyelerinin memleketimi belirterek, larınıın misafiri olduknMehmet Emin Karahan hoca.ttiğini belirttiteşekkür eKarahan Hoca ve Vakıf üyelerine bu güzel akşam için klarıfikirlerini konuştu

AK Parti Kadın Kollarının düzenlediği “Kadınlar Şehri Konuşuyor” programına katılıp AK kadınlarla sohbet ettiklerini belirten AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Zemzem Gülender Açanal, Cuma günü akşamı saat 21:00'de Kanal Urfa'nın canlı yayın konuğu olacağını hatırlatarak iyi seyirler temennisinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269