banner268

Y.Olimpik Yüzme Havuzu Açıldı

Bodrum, zemin ve 1. Kat olmak üzere 3 kattan oluşan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, bay ve bayanlar için ayrı ayrı inşaat edildi.

Çevresinde yeşil alan, 110 araç kapasiteli otopark, tretuvar ve iç yolların yer aldığı tesisin açılışında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, "Allah'ımıza şükürler olsun ki ne söz verdiysek onu yapmanın mutluluğunu yaşattı bize. Sıcak iklim kuşağındaki Şanlıurfa'mıza bir yüzme havuzu daha kazandırdık. Havuzumuz aynı zamanda olimpik olma özelliğiyle bölgesel şampiyonların da Şanlıurfa'da gerçekleştirilmesini  sağlayacak"dedi.

Çiftçi sosyal mesya hesabından yaptığı açıklamada,"Yüzme havuzu açılışımıza ve İftarlarını bizimle birlikte açan başta tüm vatandaşlarımıza Ak Parti teşkilatımızın eskimeyen il başkanlarına,Milletvekili adayımıza, aday adaylarımıza,STK ve Kurum temsilcilerimize,Parti teşkilatımızın tüm yönetimleri ve üyelerimize teşekkür ederim" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17